Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Kavárna kde to voní - káva, svatokopecké pivo, kvalitní čaj, horká čokoláda, zmrzlina vlastní výroby, zákusky, limonády a další. Navštívit můžete i náš e-shop s čaji, kávou a regionálními produkty.

Nina Košťálová provozuje na svém eshopu prodej: - kratomu - CBD produkty (olej a masti)

Prodej: - moravské lahůdky: - smrkové žele, svatojánské ořechy, hovězí paštika, nakládané žampiony...

Velkoobchod, prodej, e-shop - čaj porcovaný, sypaný - ovocný, zelený, černý - káva zrnková, mletá, kapsle.

Kamenný obchod a e-shop: - produkty v bio, eko a organic kvalitě - s certifikacemi BDIH, Natrue, ECOCERT, aj - biokosmetika Dr.Hauschka, Lavera, Logona aj. - biopotraviny a bionápoje - éterické oleje - vůně - deodoranty, parfémy, pokojové vůně, vonné tyčinky - biodrogerie, dětské plenky, biobavlna aj - eko a bio čistící prostředky - ...

FAKAR s.r.o. provozuje internetový obchod s doplňky stravy Kobao. K prodeji mají od bylinných čajů, přes probiotika, přes bylinné masti, vitamíny, zubní pasty až po přírodní kosmetiku.

Dokonalakava.cz s.r.o. je firma, která prodává Cafe d´Elvert, což je brněnská značka kávy. Filozofie této kávy spočívá v tom, že ji nemusíte vozit z Itálie, když tu samou můžete mít čerstvě upraženou z Brna. Každá káva je upražena v malém množství na objednávku tak, aby neležela měsíce na skladě. Jde nám o maximální čerstvost, proto každý sáček má ...

Bekrovníček s.r.o. vyrábí: - Bekrovníček - skořicovo-karamelový dortík, kakaový dortík, dort, buchta - rodinná receptura - ruční výroba (ruční vykrajování, ruční krájení).

LX servis Group s.r.o. zajišťuje: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

Zabýváme se výhradním dovozem kvalitních potravin z Itálie. Zaměřujeme se na potraviny zdravotně nezávadné a potraviny u nichž je známá informace o původu. Většinou se jedná o regionální speciality.

Farmaceutická firma - prodej, eshop: - doplňky stravy - vlasové péče - péče o jizvy - krémy - aloe vera.

Cukrové nebe s.r.o. se zaměřuje na výrobu dezertů a dortů a provozuje kavárnu v centru Brna.

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky: - dorty - zákusky - koláče - cukroví - dekorace. Prodej: - Příslušenství pro karavany - Motorové pojezdy ENDURO - Chemie pro chem. toalety

PIZZA MENU s.r.o. je eshop s Italskými výrobky, na svém eshopu prodávají různé potraviny od koření, přes mouky, zmrzliny, rajčata, kávy apod.

Velkoobchod ovoce a zelenina, luštěniny, olejniny, obiloviny, otruby, pšeničný šrot, řepkový šrot, hnědé uhlí, cukr, posypová sůl. Prodej, e-shop: - trampolíny - doplňky k trampolínám - elektrická autíčka - vodní atrakce - platsové sudy - bazény - prodejní stánky, párty stany - dřevěné hračky KidKraft - dřevěný nábytek pro ...

Výroba. prodej: - pečivo, pekařské výrobky. Pekařství, pekárna.

Výroba. prodej: - pečivo, pekařské výrobky. Pekařství, pekárna.

Výroba. prodej: - pečivo, pekařské výrobky. Pekařství, pekárna.

Prodej, výroba: - pečivo. Pekárna, pekařství.

Kamenná prodejna a e-shop s veganskými potravinami a kosmetikou. Prodej potravin - tofu, tempeh, rostlinná mléka, sójové jogurty, bezvaječné těstoviny, mouky, oleje a koření. Veganská kosmetika šetrná k pokožce těla značek Voono, bioo.cz, econea.cz, Puritiy Vision a další.

Velkoobchod a maloobchod s přírodními produkty a superpotravinami Reklamní činnosti, reklama. Umělecká, pordukční a reklamní agentura: - reklamní kampaně - předvolební kampaně na klíč - marketingové průzkumy - zajištění veškeré produkce kulturní, společenské a sportovní akce (zvuk, světla, pódium, moderátor, kulturní program) - public ...

Maso a uzeniny: - výsekové maso - masné speciality - lahůdky.

Velkoobchod, prodej, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.