Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Velkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabákové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Tasovické vinařství: -výroba, prodej, distribuce, dodávka vína, víno, vín.

Vinný sklep. Prodej, ochutnávka: -Veltlínské zelené -Ryzlink Rýnský -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

Import, balení, distribuce, prodej : - rýže - luštěniny - obiloviny.

Sýrárna Frenštát - produkty: - farmářské sýry, goudy, kozí sýry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyére, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francouzské uzeniny, vinné želé) - dárkové balení vína, sýrů a delikates - sýrové mísy.

Biopotraviny a zdravá strava: - bezlepkový koutek - luštěniny - nápoje - cukrovinky a jiné pochutiny - omáčky - kečupy - pečiva - sladila - čaje - dia produkty - ořechy, semínka, jádra - polotovary a směsi - řasy - koření - oleje a tuky - pomazánky, paštiky a džemy Doplňky stravy - ječmen - zelená káva - ostropestřec - ...

Prodej: - potřeby pro včelaře - včelařské produkty: - med - medovina - propolis.

Biofarma - Na samotě u lesa: -chov dobytka -prodej bio výrobků.

E-shop s kvalitními českými potravinovými doplňky pro děti a dospělé. Doplňky na podporu imunity - kolostrum, přípravky na podporu myšlení. Kojenecká výživa a přírodní kosmetika.

Pekárna. Výroba, prodej: - pečivo.

Specializace společnosti HVĚZDA, spol. s r.o.je výroba a distribuce kopečkové zmrzliny a zákusků do cukráren, stánků a dalších cukrářských a gastro zařízení. Zajistí i dovoz výrobků.

Pobočka. Ambulantní prodej, rozvoz: - mražené potraviny, výrobky - mražená hotová jídla - mražená zelenina, zeleninové směsi - mražené dezerty - zmrzlina, mražené krémy.

Vinařství Stanislav Hřiba se již od roku 1989 zabývá pěstování a zpracování vinné révy v Čejkovicích na Jižní Moravě, kde máme vlastní vinařský dvůr se sklepem, výrobními a degustačními prostory. Současně provozujeme také penzion s celkovou kapacitou pro 8 osob. Rádi pro vás přímo ve sklepě u sudů nebo při posezení v našich degustačních ...

Výroba, prodej: -obložené chlebíčky -chuťovky -studené předkrmy -obložené mísy -saláty -pomazánky -plněné pečivo -aspiky -teplá jídla -lahůdky -studená kuchyň. -čerstvé ryby (chlazené): -kapr -pravý losos -pstruh. Prodej čerstvých ryb na objednávku. Služby na objednávku: -objednávky ON-LINE -catering: ...

-Cash&Carry 1. Heineken Česká republika, a.s. Distribuce piv : Krušovice, Zlatopramen, Starobrno, Březňák, Heineken, Hostan, Zlatý Bažant, Desperados, Louny, Lišácké Jablko. 2. Zásobení pivem (restaurace, hospody, maloobchod a velkoobchod). 3. Heineken Česká republika (www.heinekenceskarepublika.cz)

Velkoobchod, maloobchod: - výživa a doplňky pro sport, fitness, a zdraví Fakturační adresa: - Pod školou 124, Frýdek-Místek 738 01. E-shop: - www.brifitsport.cz/shop - iobchod@brifitsport.cz - tel: 728468063, 558633871

ARKTIDA spol. s r.o.jsou mrazírny s velkoobchodem, distribucí, prodejem: -mražené, chlazené potraviny -hotová jídla a další okolo 500 položek -zmrzliny ALGIDA -ovoce, zelenina -výrobky z brambor a těsta -mořské a sladkovodní ryby -chlazené zboží pro gastronomii (nápoje, rostlinné oleje, tuky, čaje a potravinové doplňky).

Prodej,distribuce: -mražené,chlazené potraviny: -rybí,bramborové výrobky -zelenina,ovoce -zmrazené pečivo -chlazené zboží pro gastronomii: -nápoje,rostlinné oleje,tuky,čaje a potravinové doplňky -hotová jídla -zmrzliny Algida.

Cukrárna CUPCAKES & COFFEE s.r.o. prodává velkou škálu cupcaků a dortů na zakázku. Poskytuje rozsáhlé objednávky na firemní večírky, narozeninové oslavy či svatby.

Výrobce značkových potravin. Provozování sítě bister, občerstvení. Výroba, zakázková výroba, prodej, distribuce: -teplá kuchyně, hotová jídla -zchlazovaná jídla -lahůdky, chlebíčky, saláty, aspiky, bagety, hamburgery, sendviče, obložené mísy, obložené chleby, zeleninové misky, palačinky -cukrářská výroba, zákusky, rolády, ...

Maloobchod, prodej, Eshop: - výdejníky vody - dodávka pitné vody - velkoobjemové 5-ti galonové barely - náhradní díly, příslušenství k výdejníkům - kelímky, podavače kelímků, nosiče na barely, ruční pumpy - instantní nápoje, zrnková káva, sirupy - keramické nože, kráječe, škrabky Keen. Dovoz, import: - plastové obaly, uzávěry - PET ...

Pobočka. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - pramenitá voda v barelech (Horský pramen, Dobrá voda, Ondrášovka) - výdejníky vody. Kompletní servis automatů, rozvoz vody.