Sériové i zakázkově vyráběné potravinářské produkty jsou rozčleněny na mnoho různých kategorií. Vybírejte z široké nabídky například mléčné produkty, cereálie, pekařské výrobky, masné produkty a uzeniny, alkoholické a nealkoholické nápoje z ČR i zahraničí.

Jaroměřická mlékárna a.s.
Vyrábíme sýry, hodnotné tvarohy, žervé, máslo i tradiční pomazánková másla v šesti různých příchutích. Každý den připravíme lahodné mléčné produkty na Váš stůl. Nepoužíváme konzervanty ani umělá barviva a zakládáme si tak na ryze českých a poctivých mléčných výrobcích. Odebíráme mléko od místních farmářů a tradičně zpracováváme.
Jaroměřická mlékárna a.s.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
V současné době je společnost Mattoni 1873 a.s. největším výrobcem nealkoholických nápojů ve střední Evropě a expandujeme i do Evropy jižní. Mattoni je unikátní minerální voda z panenské přírody v okolí Karlových Varů s vyváženým obsahem minerálů. Díky tomuto složení má Mattoni nezaměnitelnou chuť a je skvělým doplňkem k jídlu či kávě.
Mattoni 1873 a.s. -  lídr na trhu nealkoholických nápojů
Prodejna sítě Hruška. Maloobchod, prodej: - potraviny - smíšené zboží. Sídlo firmy: - Nová ulice 532, 74201 Suchdol nad Odrou.

Výroba, prodej: - lihoviny, likéry - speciality - LYSÁ HORA, PRAŽSKÝ BYLINNÝ LIKÉR, TRUMF KARIBIKU - Beskydský Tuzemák, Beskydská bylinná, Ondřejnická hořká, aj. - Silesia vodka Sirupy s příchutí - promění nejen bodu v zážitek pro vaše smysly. - ovocné sirupy z přírodních surovin bez umělých sladidel. - bylinné sirupy - dokonalý zážitek ...

Biohack Planet s.r.o. se zaměřuje na prodej doplňků stravy, potravin, kosmetiky a čistících prostředků do domácnosti.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -maso, uzeniny -balící činnost. Výroba, velkoobchod, rozvoz: -maso, uzeniny -tepelně opracované masné výrobky. Doprava do 3, 5t.

Výhradní distribuce české kloubní výživy ARTRITIN PLUS s unikátní biologickou vazbou 23 účinných látek, vitamínů a minerálů pečující o skvělou kondici kloubů a celého pohybového aparátu. Internetový prodej kloubních preparátů ARTRONORM, PROCHONDRONORM a PROCHONDRONORM PLUS. Naše kloubní výživy obsahují nejosvědčenější a v kloubních výživách ...

TKS Kunovice Gastro. Závodní kuchyně. Rozvoz jídel - čerstvě uvařená jídla expedujeme v termoportech. Vyrábíme více, než 300 druhů jídel. Oslavy a rauty. Občerstvení na společenské a pracovní večírky, svatby, křtiny, promoce, rauty pro firmy a domácnosti.

E-shop s oříškovými másly - nutspread. Prodej arašídového, mandlového, lískooříškového, kokosovo-makového a kešu másla.

Internetový obchod s výrobky z černého českého česneku. Prodej soli s černým česnekem, loupaných stroužků. Doplňkový prodej ovocných přírodních sirupů.

Uncle Baker s.r.o. se zaměřuje na výrobu amerického pečiva, jedná se o hamburgerové bulky, toustové chleby a hotdogy a prodává také omáčky a maso.

Podlahové studio. Prodej, dodávka, montáž: - laminátové podlahy - dřevěné podlahy - korkové podlahy - zátěžové koberce - linoleum, PVC. Vinotéka.

Jsme rodinné pekařství a cukrářství s vlastními obchody na Mělníku, ve Mšeně a v Praze.

Prodej -vejce Výroba, prodej: -majonézy, tatarské omáčky, dipy-gastrobalení -vlastní receptury.

Společnost AGROSPOL Bolehošť, a.s. je zaměřena na výrobu tradičního kysaného zelí, které vyrábíme z hlávkového zelí vlastní produkce. Další naší aktivitou je živočišná, rostlinná výroba a produkce mléka. Zelárna, pěstování, zpracování, výroba, prodej: - hlávkové zelí - Bolehošťské kysané zelí - celoroční prodej (volně vážené, balené v ...

Výroba, distribuce - hotová chlazená jídla a polévky s prodlouženou trvanlivostí - grilované, pečené a smažené výrobky Služby - závodní stravování - rozvoz obědů

KOREK Wines, s.r.o. se zaměřuje na řízené degustace vína, školení, vinný catering a prodej různých druhů vín.

Plantana s.r.o. se zaměřuje na prodej okrasných rostlin, bylinek, zeleniny a drobného ovoce.

Prodej, e-shop, pražírana kávy - brazilská káva - arabica - espresso

Pekařství, pekárna. Výroba: - pečivo, pekařské výrobky (chléb, běžné, jemné, trvanlivé a smažené pečivo) - výrobky racionální výživy - krajové speciality. Maloobchod, prodej: - pečivo, pekařské výroby - potraviny.

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářská -dorty, zákusky, svatební, vánoční pečiva dle přání zákazníka.

Pekařství (pekárna), cukrářství. Výroba, prodej: -pečivo. Prodejna-Třebíč: -vedle parkoviště u Kauflandu -provozní doba po-pá 7-20 hod. so 7-11 hod. ne 16-20 hod.

Společnost Petr Misař se zabývá maloobchodním prodejem širokého sortimentu kvalitní čerstvé zeleniny a ovoce. Nabízíme jak tuzemské tak i exotické druhy ovoce. Naši prodejnu naleznete v Liberci na ulici Tanvaldská. Naše nabídka, maloobchod, prodej: - ovoce, zelenina - brambory - cibule, česnek - mrkev, celer - květák - papriky, ...

Distribuce a prodej - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno.

Měšťanský pivovar. Výroba a prodej spodně kvašených nepasterizovaných a nefiltrovaných piv. Provoz pivotéky - prodej piv v PET, sudech a skleněných lahvích.