Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Pěstitelská pálenice, palírna. Výroba, prodej: - alkohol. Zpracování, pálení ovocných kvasů.

Vinařství: - výroba prodej vína.

Import alkoholický nápojů z Kuby - kubánský rum MULATA

Velkoobchod Brno: -mléčný chlazený sortiment (mléko, tvarohy, jogurty, máslo) -potraviny: mouka, cukr, rýže, sůl, luštěniny -nealko nápoje (více než 400 položek) stolní oleje, káva, čaj, majonézy, žvýkačky, alkoholické, víno, jedlé tuky, sterilovaná konzervované potraviny, čokolády, sirupy, džusy (juice), minerálky, ...

Výroba a prodej: - likéry - alkohol.

Velkoobchod, maloobchod: - vína. Zásobujeme gastronomická zařízení a vinotéky.

Prodej a služby: - vína evropská, zámořská i moravská - destiláty a likéry vybrané kvality - dodávky pro firemní akce a catering - dárkové obaly a dárkové balení - označení firemním logem - dárkové sady s vínem a destiláty - dárkové sady s čajem a kávou - dekorativní balení Vašich dárků.

Pálenice: -pálení kvasu. Pobočka: Rostislavovo náměstí 56/15 612 00 Brno-Královo Pole Mobil: 739 679 700

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky, sladkosti - sudové pivo (pivovar Staropramen) - nealkoholické, alkoholické nápoje - tabákové výrobky. Autodoprava, silniční přeprava: - vnitrostátní - mezinárodní - rozvoz zboží (denní, jednorázové) - přepravní služby. Provoz: - cigaretové automaty.

Dovážíme: - vína ze střední Itálie, přímo z oblasti, které světová odborná veřejnost přezdívá Světová vinařská pokladnice. Z logistického a distribučního centra vybudovaného v Liberci je víno dále dodáváno do jmenovaných oblastí k velkoobchodním i maloobchodním partnerům. PREMIA s.r.o., jako obchodní a marketingový partner zajišťuje a ...

Palírna. Pěstitelské pálení. Výroba: - destiláty z různých druhů zkvašeného ovoce, z domácího ovocného vína - alkohol, pálenka. Umělé - ultrazvukové - zestařování pálenky: - úprava čerstvého destilátu na zralou, mnoho let starou pálenku. Drcení ovoce - jablka a hrušky. Zpracování celého ovoce - jablka na jablečný kvas.

Výroba piva značky Herold a Bastard. - výčepní piva - ležáky a pšeničné kvasnicové pivo

Pěstitelská pálenice.

Vinotéka Prodej: -lahvová i sudová vína. -pořádáme gastronomické přehlídky. Ubytování.

Vinotéka: -kvalitní sudová i lahvová vína -2x ročně výstava vín Od desíti do šestnácti -Košt Svatomartinských a mladých vín 11.11. -řízené degustace -vernisáže a akce na objednávku.

Pěstitelská pálenice. Moštárna.

Pěstitelské pálení: -ovocný lihovar.

Moravské vinné sklepy, Mikroregion VITIS. Nabízíme ochutnávku jakostních i přívlastkových vín ve stylovém prostředí typických moravských sklepů. K pohoštění můžete vybírat z tradičních i jiných pochutin. Naše prostory jsou vhodné jak pro posezení s přáteli, oslavám, tak i pro firemní večírky. Na přání můžeme zajistit cimbálovou muziku.

Sudličkova pálenice. Ovocný lihovar. Provoz lihovaru je orientován na výrobu kvalitních ovocných destilátů. Výroba, prodej: -lihoviny, pravé ovocné destiláty Sudličkova slivovice: švestkový destilát Sudličkova hruškovice: hruškový destilát -čistá ovocná pálenka -destiláty dárkové (dárkový obal) -destiláty ...

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - pivo sudové, lahvové - potraviny - slané pečivo - tabákové výrobky - rozvoz

Pálenice, palírna, pálení ovocného kvasu. Pekárna: - široký sortiment pečiva a pekařských výrobků.

Pivovar. Vyrábíme piva: - 10st. Rychnovský Zilvar - 11st. Rychnovský Kaštan - 12st. Rychnovská Kněžna - Speciál Rychnovský Habrovák Základním znakem nefiltrovaného piva vyráběného v Rychnovském Městském pivovaru je přítomnost určitého množství pivovarských kvasinek v pivu.