Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Vinotéka, vinárna, e-shop: - prodej vybraných špičkových vín ze znojemské vinařské podoblasti a víno z dalších oblastí Moravy, Čech, Rakouska a vybraných míst Evropy.

Vinařství Žiška s.r.o. provozuje e-shop, kde si můžete zakoupit vína. Nabízíme ubytování ve dvou apartmánech přímo nad sklípkem. Každý apartmán má kapacitu 6 osob. - kuchyňský kout, ledničku, vlastní koupelnu s WC, podlahové vytápění, Wifi, vlastní vchod.

Malé rodinné vinařství v srdci Znojemské vinařské podoblasti v Novém Šaldorfu. výrobní i degustační sklep se nachází v Novém Šaldorfu u Znojma (Nový Šaldorf 102/s, 671 81)

Vinařství LAMBECK s.r.o. se zaměřuje na výrobu bílých, červených a růžových vín, jedná se o jakostní a přívlastková vína nejvyšší kvality.

TPH, spol. s r.o. se zabývá pronájmem nemovitostí, pohostinstvím a prodejem alkoholických a nealkoholických nápojů.

Kavárna s vinným barem. E-shop, prodej: - zrnková káva na espresso, na filtr - vína - přírodní limonády - dorty na zakázku. Pražírna.

Naše rodinné vinařství se zaměřuje na výrobu a prodej jakostních odrůdových vín a vín s přívlastkem. Prodáváme také burčák. Možnost degustace našeho vína a posezení ve vinném sklípku.

Pavel Štefka se zaměřuje na výrobu a prodej medu a medových nápojů.

Na pergole s.r.o. se zaměřuje na prodej pyrotechniky, elektronických cigaret a provozuje vinotéku s bohatým výběrem jakostních a přívlastkových vín.

Firma BUDA_MONT, spol. s r.o. provozuje v obci Herink v okrese Praha - východ restauraci STODOLA. Součástí restaurace je prostorná zahrádka a dětské hřiště. V areálu se nachází také vinotéka. Restaurace pořádá tématické akce se zaměřením na určitý typ pokrmů (např. Burger párty, Řízkobraní, aj.) a nabízí jídla z denní nabídky a polední ...

Prodej- víno. Ubytování Nabízíme ubytovací kapacity ve dvou penzionech. Celkem 24 lůžek. Prodej vín-Nabízíme víno jak stáčené přímo z tanků, tak lahvované. Vinařství -Müller Thurgau -Veltlínské zelené -Rulandské bílé -Muškát moravský Ryzlink rýnský -Chardonay -Veltlínské červené rané -Tramín červený -Svatovavřinecké -Rulandské ...

Výroba, prodej, vinařství: -víno, vína -Moravský muškát -Müller thurgau -Ryzlink vlašský -Rulandské bílé -Ryzlink rýnský -Aurelius -Rulandské bílé -Veltlínské zelené Chardonnay -Sauvignon -Pálava -Tramín červený -Neuburg -Svatovavřinecké -Frankovka Rose -Frankovka -Modrý portugal -Rulandské modré.

Vinotéka sídlí na konci Znojma směrem na Prahu, 100m vpravo za čerpací stanicí OMV. Vinotéka, velkoobchod, maloobchod, nabídka: -největší vinotéka s víny ze znojemské vinařské podoblasti -víno jakostní, ročníkové, přívlastkové -vína sudová cca 16 druhů (také v eshopu) -doplňkový sortiment-olivy, paštiky k vínu, skleničky na víno, ...

Výroba, prodej vína, víno, biovíno. Internetový obchod, eshop -lahvová vína, výhodné sedy i dárkové kazety. Ochutnávky, degustace vína.

Vinařství vyrábí menší šarže vynikajícího vína. Zakázková výroba firemního a svatebního vína. Degustace vína a firemní akce ve vinném sklípku v Hovoranech.

Tradiční výroba vín, prodej vín - e-shop. Vinný sklep: Sklepní 60 Jevišovka 691 83 Jevišovka

Vinařství, které vyrábí vína: - Frankovka - Ryzlink Rýnský - Sauvignon - Tramín Červený - Veltínské zelené

Pivovarský dvůr Lipan se nachází v obci Dražíč, nedaleko Týna nad Vltavou a Bechyně v jižních Čechách. Byl vybudován v areálu bývalého lihovaru roku 1997. O rok později zde vznikla také pěstitelská pálenice. V areálu nechybí ani restaurace, salonek s měděnou varnou a penzion. V naší restauraci nabízíme mimo výborné české kuchyně stabilně i 5-6 ...

Vinařství Kern je rodinné vinařství, které se pyšní dlouholetou tradicí. Nachází se v srdci Moravy, kde vinohradnická činnost tvoří neodmyslitelnou součást místní kultury. Vinařství navazuje na práci předků, kteří se věnovali vinařství již v šedesátých letech minulého století. Hlavním posláním Vinařství Kern je vyrábět vína, která odrážejí ...