Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Společnost Virgo Capital funguje již od roku 2012 a nabízí fenomenální víno za skvělé ceny. Víno si můžete objednat na eshopu – allwineshop.eu nebo vyzvednout na naší prodejně Vinotéka André na Praze 5, kde také pravidelně pořádáme degustace. Přijďte na degustaci a přeneste se na chvíli do slunného Španělska.

Vinařství, vinař: - výroba, prodej, distribuce vína, víno, vín - vlastní 3, 14 ha vinic (1, 77 ha modré a 1, 44 ha bílé odrůdy). - červená, bílá vína - lahvové, sudové víno - kategorie vín - pozdní sběr, jakostní víno, kabinetní víno. - člen vinařského spolku VINITORES PALAVIENSIS Vinný sklep, sklípek - ochutnávka, degustace vína - ...

Víno u Libora je rodinné vinařství hospodařící na vlastních vinicích ležících ve Velkopavlovické vinařské podoblasti, v Čejkovicích u Hodonína. Produkce vinařství je zaměřena výhradně na přívlastková vína z tradičních odrůd. Zabýváme se výrobou a prodejem vína. Nabízíme bílé, červené a růžové druhy. V sortimentu naleznete Chardonnay, Dornfelder, ...

Vinařství v centru Hlohovce. Vyrábíme vína z hroznů našich vlastních vinic. prodáváme vína především typu Ryzlinky, Veltlínské zelené, Rulandské šedé, Rulandské bílé, Chardonnay, Sauvignon apod. Koupíte u nás i archivní vína.

Restaurace: - celkem pro 120 osob -moderní kuchyně, bar a jídelna -stolování pro rodiče s dětmi. Před restaurací je v letních měsících otevřená příjemná zahrádka. Prodejna + vlastní výroba fermentovaných uzenin a prodej sýrů. Vinotéka, prodej vína jihomoravských vinařů.

Velkoobchod: -nealkoholické nápoje. -alkoholické nápoje

Vítejte v Cukrárně U Kulaté, která Vás nadchne svým příjemným interiérem, který vybízí k posezení u některé z kávových či vinných specialit a zakousnutí skvělého zákusku. Kromě standardních klasických zákusků dodávaných domácími výrobci z Jižní Moravy, můžete také ochutnat zákusky tvarohové, jogurtové, ovocné i čokoládové vlastní ...

Společnost Lihovar a pálenice Mohelno, spol. s r. o. provozuje pěstitelskou pálenici a lihovar. Vypálíme Vám připravený ovocný kvas v našem destilačním kotli. Příjem ovocných kvasů a ovoce na výrobu pěstitelských pálenek. Provádíme přípravu kvasu a drcení ovoce. Pěstitelská pálenice a lihovar: - vypalování Vámi připraveného ovocného kvasu v ...

Mezi prodávané produkty společnosti ItaVision s.r.o. patří lahodná vína výrobců Gaja, Opera, Bellavista, Pandolfa, Noelia Ricci, Corteaura. Ochutnejte a jistě si přijdete na své.

Prodej: - dárkové zboží. - dárkové koše - květinové dekorace - lihoviny - kvalitní čokolády. Kompletace dárkových košů na přání.

Rodinná firma Vinařství Antonín Cícha byla založena v r. 1991. Vinice se nacházejí v obci Blatnice pod Svatým Antonínkem na jižních a jihozápadních svazích posledních výběžků Bílých Karpat, kdy se první písemné zmínky o blatnickém vinařství tradují již kolem roku 1400. Naše rodinné vinařství celkově hospodaří na 12 ha vinic. Vyrábíme vína ...

Společnost SUPER SPORT spol. s r.o. provozuje ubytovací a wellnes zařízení Bouda Máma wellness hotel, které Vám nabízí příjemné ubytování i pro nejnáročnější zákazníky v nově vybudované části čtyřhvězdičkového hotelu. Novější část budovy je spojena s původní částí hotelu a restaurací a hosté tak při využívání veškerých služeb nemusí přecházet ...

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

E-shop - potraviny, kosmetika s konopím, zboží do domácnosti, móda a zboží pro děti

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

E-shop - zažívání, vitamíny, léčivé houby, zelený ječmen, detoxikace, protein, přírodní tuky, antioxidanty, péče o zuby, včelí produkty. Vinotéka v klášteře. On-line poradenství - jídelníček na míru.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Sklep a výroba Jančura rodinné vinařství . Řízené degustace s ubytováním, které zařídíme ve spřáteleném penzionu Villa Rozárka. Eshop, prodej lahvového vína: - lehká svěží vína vyráběná bez přidání enologických přípravků - vína Sur-lie kolekce zrající v dřevěných sudech - oranžové víno z nejlepších hroznů