Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek. Velkobchodní prodej vína. Řízené degustace. Polešovice 672: - vinotéka - ubytování s možností parkování - 3 pokoje, kapacita 11 osob.

Realizace parků a zahrad - ošetření stromů a keřů - kácení stromů - zakládání zahrad, parků - zakládání trávníků. Vinotéka, prodej, e-shop - víno jakostní, sudové.

Velkoobchod, maloobchod: - nápoje, potraviny - zboží pro gastronomii - sudové pivo - alkohol, nealko, víno - slaný program.

Prodej nápojů. Adresa prodejny: Palackého 615 Lomnice nad Popelkou

Velkoobchod, Cash and Carry: - pivo - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje. Půjčovna, zapůjčení: - výčepní zařízení.

Dovoz a prodej vysoce kvalitních vín. Sommelierský servis. Dárková balení pro obchodní partnery, přátele a blízké. Školení odborného personálu, zájemců a milovníků vín. Poradenství při sestavování soukromých vinných sbírek a investic do vína. Řízené degustace vín, semináře a tematické večeře (snoubení vín a pokrmů).

Výroba: - přívlastková vína z vlastních vinic. Posezení ve vinném sklepě, degustace vín, odborný výklad o vinařství. Ubytování, prohlídky vinic.

Vinařství. Výroba: - sudová, lahvová vína - jakostní odrůdové víno - přívlastkové víno - pozdní sběr, kabinetní, ledové, slámové. Penzion Vinařství Vaďura - kapacita 20 lůžek: - 3 pokoje - složení 6, 6 a 8 lůžek.

Služby, maloobchod: -vinotéka -víno, vína -česká vína -moravská vína -francouzská vína.

Vybíráme za Vás! Pravidelně Vám přinášíme výběr z kvalitních moravských a českých vín. Vyzkoušejte si náš balíček vín od menších vinařů, která v supermarketech nenaleznete!

Velkoobchodní i maloobchodní prodej francouzských, moravských či světových vín.

Naše rodinná společnost MERLON, a.s. založená v roce 2000, produkuje na cca 1ha grapes vinic z bílých odrůd Chardonnay, Tramín červený, Sauvignon a Rulandské šedé z červených odrůd Alibernet. Zbylý sortiment dokupujeme převážně z vinic Velkopavlovické podoblasti a oblasti poblíž Nového Šaldorfu.

Maloobchod, prodej: - dekorace - svíčky - bytový textil - přírodní kosmetika - čaje - víno.

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.