Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Cestovní agentura. Mezinárodní osobní doprava. Vinotéka. Dovoz a realizace ALGINIT pomocná půdní látka (hnojení, krmení).

Prodej moravských lahvových a sudových vín přímo od vinaře, za bezkonkurenční ceny.

Pivovar Hostivar - výroba piva. Restaurace. Hostivar H2 - Hornoměcholupská 750 / 115, 109 00 Praha 10 - Horní Měcholupy - tel. 702 203 143 - e-mail: h2@pivovar-hostivar.cz

Pivovar, výroba: - pivo. Pivovarská prodejna: - tel.: 386 708 209

Pivovar - výroba Lužinského piva. Restaurace, pivní bar.

Prodejna, eshop. Včelařské potřeby. Pro včelaře. -medomety, včelí úly, krmení včel, včelařské rámky -mezistěny "Stražisko" -potřeby pro práce s medem, práce se včelami, práce s voskem -pomůcky chov včelích matek, ochranné pomůcky -včelařské pomůcky -včelí produkty -propolis, med, medovina, mateří kašička, víčky ze včelího vosku, kosmetika ...

Logistika. Možnost pronájem skladové prostory, výrobní haly. Usnadňuje firmám výběr dopravy pro jejich firmu. Prodej: -sýry, máslo, čerstvé vejce -kečup, hořtice -omáčky, víno a cukrovinky.

Specializovaná maloobchodní prodejna na doutníky, tabák, humidory, dýmky, zapalovače a další kuřácké potřeby. Doplňkový prodej kvalitních alkoholických nápojů a dárkového zboží.

E-shop, prodej italské speciality - sýry - italské uzeniny - těstoviny - olej, ocet - čokoládové pochutiny - káva - koření - víno.

Pivovar, výroba: - pivo, piva Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Velkoobchod: - nealkoholické nápoje - alkoholické nápoje - pivo, víno.

Jsme společnost zabývající se importem míchaných koktejlů a nápojového nerozbitného skla od zahraničních partnerů. Dodáváme maloodběratelům i velkým společnostem. Naší strategií je obohacovat český trh kvalitními a inovativními produkty, které jsou ověřeny spotřebiteli jinde ve světě.

Vinotéka U Pavla - stáčená vína - prodej vín. Oskořínská hospoda - Ronovská 30, 289 32 Oskořínek. Hostinec U Pytláka a Sport bar U Pavla - výčep a sport bar - čepované pivo, nealkoholické i alkoholické nápoje, pochutiny, cukrovinky, pizza - Hrubý Jeseník 21, 289 32 Hrubý Jeseník.

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská hospoda tel.: 724 710 225

Vinotéka Krhová. Prodej: -sudová, lahvová vína - bílá, červená. Jaká vína nabízíme: - Rulandské bílé, Rulandské šedé, Neuburské, Ryzlink vlašský a rýnský, Sauvignon, Sylvánské zelené, Müller-Thurgau, Veltlínské zelené, Iršai Oliver - Frankovka, Dornfelder, Alibernet, Svatovavřinecké, Zweigeltrebe, Cabernet Moravia.

Výroba: - ovocné destiláty - slivovice, hruškovice, jabkovice, meruňkovice, třešňovice, višňovice.

Výroba, velkoobchod: - lihoviny - likéry - dezertní vína.

Prodej: - nealkoholických nápojů - sušenek - oplatek - crackerů - zdravé výživy - alkoholických nápojů

BELGICKE-PIVO.CZ Společnost se zabývá dovozem speciálních belgických piv na český a slovenský trh.

Služby: - technicko-technologické poradenství v oblasti výroby piva a sladu - školení degustátorů - vypracování posudků a expertíz - účast v degustačních komisích

Služby: - obchod s vínem a lahůdkami z Bulharska

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva