Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Pivovarský dvůr Chýně byl uveden do provozu na podzim roku 1992. Celý objekt, byl dříve součástí hospodářských budov kláštera a sloužil k chovu dobytka . Nachází se na cyklostezce, od metra Zličín je vzdálen pouze 6 km, 3 km od dálnice D5, výborná dostupnost na letiště Václava Havla . Příjemné prostředí se stylovým nábytkem může být vhodným ...

Vinotéka, prodej, e-shop - víno, vína. Penzion - ubytování v luxusních apartmánech.

Zilvar Wines poskytuje kvalitní zahraniční vína. Na webu i ve vinotéce si lze zakoupit nejlepší vína vinařství jako Monte Bernardi, Alzinger nebo Max Ferd. Richter. Jelikož vína poskytují radost a zpříjemňují všední i slavnostní chvíle, pořádáme pro vás také degustace vín, které lze realizovat v naší vinotéce nebo u vás doma či ve firmě.

Vinotéka - prodej moravských i zahraničních sudových vín.

Pivovar - výroba piva světlý ležák, tmavý ležák, pšeničné a bylinkové pivo.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen

Prodej, eshop: -alkohol -tabák.

Pivovárek Melichárek: - výroba spodně i svrchně kvašených piv - 24 druhů piv - piva jsou nefiltrovaná, nepasterovaná a bez chemických úprav, s vysokým obsahem kvasinek a vitamínů.

E-shop: - kosmetika, parfémy - bylinné sirupy - gely

Sdružení VINET. Soukromý vinař.

Služby: - autopůjčovna - půjčovna dodávek a užitkových vozů

E-shop Balikvina.cz - vína z celého světa - prodej balíků 4 druhů vín.

Velkoobchod: - tabákové výrobky, cigarety, doutníky - cukrovinky - pečivo - káva, čaj - nápoje - víno, pivo, destiláty

Vinařství Dvůr pod starýma horama s.r.o. najdete v obci Boršice nedaleko Uherského Hradiště. Součástí areálu jsou stylové sklepní prostory s posezením. Jde o penzion s bezbariérovým přístupem, ubytování lze spojit s degustací vína. Pokud patříte k hostům, které láká vinařská turistika, zpestříme Vám pobyt v penzionu vinařským programem - ...

-Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin