Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Slovácka vinárna. Maloobchod, prodej: - víno - sudová vína

Zprostředkování velkoobchodu Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Destilace, rektifikace a míchaní lihovin Ostatní poskytování úvěrů j. n. Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Dovoz vín - francouzská a italská vína - těstoviny - olivový olej.

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

Pálenice. Prodej ovoce na kvas. Příprava kvasu. Zpracování, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu i zákazníků do pálenice i z pálenice.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Vinařství, výroba, prodej: -vína vlastní výroby -vína jakostní, odrůdová a výběry místních výrobců -degustace dle dohody od 8 do 20 osob -studená i teplá kuchyně, rauty a něco sladkého z naší cukrárny -káva, nealkoholické nápoje.

AVITEX agency: Ubytování a servis pro veletržní vystavovatele v Brně a okolí Zajištění: -prostor pro prezentaci na BVV* -návrh a stavba stánků -party servis, rauty, večírky, školení, semináře -občerstvení na stánek, catering, dovoz obědů -hostesky-casting, ušití kostýmů -tlumočnice -letenky (transfer do hotelů) -zajištění dopravy-půjčení ...

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Činnost: - pěstitelské pálení - ubytování, penzion

Kavárna: - bistro, - zdravá výživa, - delikatesy, - sýrárna - prodej sýrů, - prodej zrnkové kávy, - pralinky (belgické), - víno.

Stavební práce - bytová výstavba na klíč - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - zateplování - nízkoenergetické domy. Vinotéka - prodej vín.

Velkoobchod, maloobchod: - víno - alkoholické nápoje Prodejny: Baltská 38 tel.: 602 169 730 Kubelíkova 250 tel.: 602 169 731

Služby: - restaurace a ubytování - pohádková cukrárna - vinotéka

Hotel a pivovar: - ubytování - restaurace - wellnes - aktivní dovolena

Vinný bar. .soukromé, firemní akce .Kapacita 38 míst. Prodej: - sudová, lahvová vína - pochutiny k vínu. Wine express tel.: 603999192: - rozvoz sudového vína po-čt 16-24, pá-so 16-02 - nad 4l vína je rozvoz zdarma.

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.