Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Minipivovar a restaurace parník: - restaurace s pivnicí - denní menu.

Pěstitelská pálenice, palírna.

Prodej: -tepelná čerpadla. Velkoobchod, maloobchod: -vína. Zprostředkování obchodu: -reality (byty, pozemky).

Internetový obchod, e-shop: - ukrajinská vodka Khortytsa.

Vinařství - jakostní vína z vlastních hroznů

Činnost: - poradenství v oblasti solárních elektráren - výroba, montáž ocelové konstrukce

Internetový obchod, e-shop: - vína, víno z Provence

Prodej sklo na víno, someliérské sady, prodej sudová, šumivá a portská vína, pochoutky k vínu. Prodej - dárkové předměty.

Velkoobchod a maloobchod, prodej: - lahůdky: - šunky, sýry, belgické paštiky, olivy - víno - hořčice z Vídně od výrobce Albatros.

Import, prodej, e-shop alkoholických nápojů.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -alkoholické nápoje -rozvoz po Praze

Právní, ekonomické a organizační poradenství v oblasti krizového managementu. Malý velkoobchod s vínem pro privátní klientelu.

Výroba: -papírnického zboží: -papírové pytle. Destilace, rektifikace a míchání lihovin.

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační ...

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené Řeznictví a uzenářství Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin