Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Internetový prodej alkoholických nápojů. Sídlo: Nebovidy 153 66448 Moravany tel: 547211117, 608454648.

Výroba: - lahůdky - studená kuchyně

MARCUSWINE TRADING a.s. je vinařství, které ve vinařské podoblasti v obci Strachotín zřídilo sklepní hospodářství. Na eshopu si můžete sami vybrat z širokého vinařského sortimentu.

Vinná galerie s. r. o. je brněnská vinotéka, která pořádá - pravidelné degustace - vernisáže - autorská čtení - příjemné posezení u sklenice vína. Také provozují e-shop vybraných vín.

Maloobchod, prodej: - lahůdky - uzeniny - sýry - pečivo - těstoviny - víno. Restaurace. Kavárna.

Moravská banka vín. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -víno do restaurací a hotelů. Prodejní vinotéka: -široká nabídka vín z Moravy, Čech i zahraničí -zajištění řízených degustací -poradenské služby -odborná práce s vínem -uskladnění ve sklepě při stálé teplotě -dodávky vín na zakázku -pronájem archivních boxů -zajištění banketů ...

Prodejní vinotéka: -víno z Moravy, Čech, Slovenska, Francie, Čile, Španělska, Itálie, Portugalska, Německa, Argentiny, Austrálie, JAR, Californie, Nového Zélandu -koňaky -doplňky k vínu -dárková balení -rozvážková a roznášková služba.

Vinný sklep, vinná restaurace: -velký výběr vín, vína (tuzemská, zahraniční) -tradiční moravská kuchyně -kavárna -bar -kongresový sál -párty servis -parkoviště -exluzivní stylové prostředí vinného sklepení -umístěn v bezprostřední blízkosti Brněnských Veletrhů, tradiční moravská kuchyně, bohatý výběr vín, večery u ...

Pivní klenoty, e-shop. Velký výběr piv. Kvalitní pivo. Pivní dárky. Degustace.

Internetový obchod, e-shop: - víno, vína.

LX servis Group s.r.o. zajišťuje: - provádění staveb, jejich změn a odstraňování Vodoinstalatérství, topenářství -Výroba drážních hnacích vozidel a drážních vozidel na dráze tramvajové, trolejbusové a lanové a železničního parku -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a ...

KOREK Wines, s.r.o. se zaměřuje na řízené degustace vína, školení, vinný catering a prodej různých druhů vín.

Provozujeme prodejnu potravin v Brně - Zábrdovicích na ulici Vranovská 45/1. Součástí naší nabídky je pestrý sortiment čerstvého zboží, jako jsou například mléčné výrobky, ovoce, zelenina, pečivo, uzeniny, nealkoholické i alkoholické nápoje a mnoho dalšího. Máme otevřeno každý den včetně víkendu od 7, 00 do 23, 00 hodin.

Prodejna potravin v Brně - Husovicích na Dukelské třídě 1369/59 nabízí svým zákazníkům smíšené zboží, jako např. pečivo, uzeniny, mléčné výrobky, cukrovinky, alkoholické i nealkoholické nápoje, drogerii a další. Otevřeno máme: pondělí až pátek od 7, 00 do 19, 00 hodin a o víkendu od 8, 00 do 14, 00 hodin.

Vinotéka Crustum. Víno, vinotéka, vinařství. Internetový prodej, e-shop: -bílá vína -červená vína -růžová vína a klarety -tokajské -dealkoholizovaná vína -balíčky.

Velkoobchod: -alkoholické nápoje -zásobování gastronomických zařízení, diskoték, barů a restaurací.

Mezi prodávané produkty společnosti ItaVision s.r.o. patří lahodná vína výrobců Gaja, Opera, Bellavista, Pandolfa, Noelia Ricci, Corteaura. Ochutnejte a jistě si přijdete na své.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

E-shop - potraviny, kosmetika s konopím, zboží do domácnosti, móda a zboží pro děti

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.