Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

E-shop, prodej luxusního alkoholu. Víno, vodka, borovička, ovocné destiláty, rum, whisky, pivní speciality.

Služby: - návrh a vybudování na míru do Vašich prostor aktivní vinný sklep - vybavíme sklep systémem úložných prostorů na víno, klimatizací, nábytkem - nabízíme domácí vinotéky, regály, police, stojany pro uskladnění nebo vystavení vína - nabízíme kvalitní vína, která běžně nenakoupíte.

Velkoobchod - nápoje, potraviny, tabák.

Prodej - vína malé a střední šarže - doutníky - koňaky - čokolády Vinotéka - degustace vín Internetový obchod - vína malé a střední šarže - doutníky - koňaky - čokolády.

Prodej - sudová vína, jakostní vína s přívlastkem, sekty.

Vinotéka. Maloobchod, prodej: - sudová vína, lahvové víno. Možnost posezení ve vinotéce. Vinařství. Vinohradnictví. - pěstování hroznů. Výroba vína podle starých receptur.

Internetový obchod, e-shop. Vítáme Vás ve zcela novém internetovém obchodě brněnské společnosti cateringforyou.cz Naše společnost pro Vás připravila možnost nákupu námi nabízených a vyráběných produktů přímo z Vašeho domova za předpokladu zajištění maximálního pohodlí a dostupnosti veškerého námi nabízeného servisu. KDO JSME A CO NABÍZÍME ...

Výroba: - olej z hroznového jádra lisovaného za studena (hroznové jádro, olej z hroznů, lisování za studena, zelené zlato). Dovoz: - výrobky Vitis Vital, bio víno, sekty Lety balónem, tipy do kuchyně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - víno, vína - stáčírna vín.

Vinotéka. Prodej: - moravská vína - sudová i lahvová - dárkové obaly - tabákové výrobky - doutníky.

E-shop s asijskými potravinami. Asijské speciality ve vaší kuchyni. Naším cílem je popularizace exotických jídel u vás doma. Široký výběr, dodatečné služby. Na našich stránkách najdete rovněž recepty a aktuality ze světové kuchyně.

Cestovní agentura Průvodcovská činnost i v německém jazyce vzdělávací činnost v oblasti cestovního ruchu Prodej - vína. Vinotéka.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Restaurace: - minipivovar v centru Brna, výroba vlastního piva - česká domácí kuchyně v moderním pojetí.

Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny Internetový obchod - sklo skleničky, misky, svícny - moravská vína červená, růžová, archivní, ledová, slámová, sudová - sekty a šumivá vína - pozdní sběry - výběr z hroznů, bobulí a cibet.

Vinařská turistika Prodej, dodávka a internetový obchod - vína.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.