Potřebujete alkohol na párty, oslavu či večírek? K dispozici je nabídka destilátů a tvrdého alkoholu jako rum, slivovice, vodka, whiskey a tequila. Prodej bílých, červených a růžových vín, jak vína suchá, polosuchá, tak i polosladká a sladká.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Vinotéka, maloobchod, prodej: - víno, vína.

Bezděkov je malá vesnička nedaleko Úsova. A právě zde jsme společně vytvořili levandulový statek, kam Vás zveme na návštěvu. Od poloviny června do konce července, kdy je levandule v květu, se kromě procházky s pohledem na rozkvetlá vonící pole můžete zúčastnit komentovaných prohlídek přímo na statku, ochutnat degustační menu v altánku u ...

Cestovní agentura. Mezinárodní osobní doprava. Vinotéka. Dovoz a realizace ALGINIT pomocná půdní látka (hnojení, krmení).

Pivovar, minipivovar, výroba: - pivo, piva Pivovarská hospoda tel.: 724 710 225

Jihoamerická vína: - ochutnávky vín - Familia Schroeder - Santa Ema. Speciality: - pochoutky k vínu - džemy, marmelády - ovocné, zeleninové zavařeniny, kompoty - olivové oleje.

Pálenice, pálení ovocného kvasu. Lihovar. Výroba strojů a zařízení pro zemědělství. Dopravní technika pro zemědělství. Ubytování - 2x dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky. Výroba ocelových hal.

Zpracování použitého textilu a velkoobchod s použitými oděvy - přímý dovoz; Export / Import. Přímý a oficiální dovozce dominikánské kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EU Velkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a dalšími produkty z Karibiku. Rum Brugal.

Firma VČELNEX s.r.o. byla založena v roce 1990 a od této doby se zaměřuje na výrobu Královské medoviny. Naše ryze česká firma se také zabývá výrobou přírodní léčivé kosmetiky a přírodních léčiv, které jsou schváleny Ministerstvem zdravotnictví ČR. Výzkum, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: Královská medovina -je kvalitní ...

E-shop - potraviny - nealkoholické nápoje - vína - drogerie.

Pivovárek Melichárek: - výroba spodně i svrchně kvašených piv - 24 druhů piv - piva jsou nefiltrovaná, nepasterovaná a bez chemických úprav, s vysokým obsahem kvasinek a vitamínů.

Prodejna lahvových a sudových vín, kávy, čajů.

Prodáváme víno, dárkové zboží, květiny a zahradnické potřeby.

Vinárna, vinný bar, vinotéka. Prodej. - česká i zahraniční vína: - jakostní, odrůdová, s přívlastkem - pizza, minutky.

Dovoz, prodej: - francouzské víno - francouzské delikatesy.

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Zprostředkování velkoobchodu Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Destilace, rektifikace a míchaní lihovin Ostatní poskytování úvěrů j. n. Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Minipivovar a restaurace parník: - restaurace s pivnicí - denní menu.

Pěstitelská pálenice, palírna.

Prodej - vína lahvová - vína sudová - sekty - dárkové kazety