V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Podniková prodejna. Pekařství - občerstvení Cihlářka. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Podniková prodejna. Pekařství - občerstvení. Výroba, prodej: -chléb -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářsk výrobky -trvanlivé pečivo -sendviče -bagety.

Výroba, prodej, distribuce: - originální čokoláda - čokoládové výrobky - vánoční kolekce - reklamní čokolády, čokoládová reklama - srdíčka - čokoládové, golfové míčky - čokoládový mobilní telefon - PF čokoláda - kočičí jazýčky - cukrovinky, bonboniery - notebooky, CD - vajíčko, velikonoce - čokolády s potiskem - ...

Výroba, prodej: - čokoládové figurky - čokoládové dárkové a reklamní předměty - cukrová vata - cukrovinky. Dle individuálních požadavků vyrobíme z čokolády cokoliv.

Potravinářská výroba, prodej, velkoobchod, export: -potraviny značky RACIO -zdravá výživa -pufované a extrudované cereální výrobky -sladké a slané příchutě -standardní i BIO kvalita -knäckebroty, toasty -racionální výživa. Výhradní dovoz, import, distribuce: -zahraniční potraviny. Sortiment: -Raciolky -Polomáčené ...

Výroba české čokolády ve stylu od bobu až po tabulku. Prodáváme tabulkovou čokoládu, dárková balení, kakaové boby, kakao, datlové pokušení, pralinky a čokolikér. Možnost zakoupení čokolády a čokoládových výrobků přes e-shop nebo v kamenné prodejně v Třebíči.

Pekárna, pekařství, cukrárna. Výroba, rozvoz, prodej: -základní pečivo -rohlíky, bulky, chleba, vánočka -speciální a celozrnné pečivo -jemné, sladké pečivo -základní cukrářské výrobky -cukroví.

Chocolate Hill s.r.o. se zaměřuje na výrobu čokolády a čokoládových výrobků metodou Bean to Bar. V sortimentu je možné vybírat BIO tabulkové čokolády, na váhu, oříškové krémy a čokoládové dárky.

PEČEME JINAK s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej sladkých dortů a dezertů.

Internetový prodej fairtradové kávy, čajů, čokolády, kakaa, vína, sušeného ovoce a oříšků, cukru. Možnost osobního vyzvednutí zakoupeného zboží. Velkoobchod i maloobchod. Veškeré zisky z prodeje pomáhají financovat činnost neziskové organizace NaZemi.

DIAM, s.r.o. je cukrářská provozovna, vyrábí cukrářské výrobky: - chlebíčky - koláčky - minizákusky - dorty a cukroví

Cukrárna: - zákusky a dorty vlastní výroby - káva Julius Meinl - poháry, zmrzlina, chlebíčky

Výroba, prodej: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

Společnost spolu-bez-lepku s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej bezlepkového pečiva, cukrářských výrobků a potravin.

ZENZERO se zaměřuje na výrobu a prodej produktů obsahující zázvor, jedná se například o sirupy, bonbóny, sušenky, koření a mnoho dalšího.

Cukrářská výroba a studená kuchyně Vlastimil Kunc z Brna připravuje slané i sladké dobroty na Váš stůl. Přichystá pro vás chlebíčky, obložené mísy a další výrobky studené kuchyně. Upeče svatební dort, cukroví, koláčky a další dezerty a cukrářské výrobky pro jakoukoliv příležitost.

Výroba a prodej: -cukrářské zákusky -dorty ad..

Výroba a prodej cukrářských zákusků, dortů, rolád, mini zákusků ad.

Cukrárna Na Výsluní, která vznikla již v roce 1996 nabízí zákusky, koláče dorty, zmrzlinu, pečivo i kávu. Vedle cukrářské prodejny je zde i soustředěna naše cukrářská a pekařská výroba. Vyrábíme dorty, zákusky, svatební koláče, minizákusky, vánoční cukroví a jemné pečivo, čajové pečivo. Nabízíme také výrobky s náhradním sladidlem a bezlepkové ...

Prodej - smíšené zboží Hotelový dům - 1 - 3 lůžkové pokoje se standardním i nadstandardním vybavením - každý pokoj má vlastní sociální zařízení s předsíní a vestavěnou skříní - recepce s nepřetržitým provozem - každodenní úklid - bBezpečnostní služba - masážní, kosmetický, kadeřnický ...

Burgery a dezerty od srdce. Kvalitní maso, křupavé máslové briošky, zelenina od místních dodavatelů a s láskou dělané dezerty až k Vám domů !

Naši Cukrárnu GALERIE můžete navštívit v centru města Velká Bystřice, kousek od města Olomouc v Olomouckém kraji. Nabízíme vám posezení u zákusků, dortů nebo chlebíčků dle vašeho výběru. Rádi vám také připravíme jakoukoli kávu nebo míchaný drink. Součástí prostor cukrárny je také vernisáž obrazů.  Naše nabídka: - zákusky - poháry - dorty - ...

Jsme květinářství nabízející kompletní služby. Vazby květin, smutečních vazeb, prodej hrnkových květin. Dále máme doplňkový prodej. Prodáváme dárkové předměty, hrníčky apod., ale i drobné potraviny jako jsou sypané čaje, nebo čokolády. Naše otvírací doba: PO-ČT- 8.30-16.30h, Pá-8.30-17.00, SO- 8.30-12.00h

Ubytování, penzion, pension: -nadstandardní ubytování -kapacita 23 míst -7 pokojů, celkem 16+7 lůžek -pokoje s koupelnou, WC, televize, připojení na internet -další služby dle domluvy -kuchyňka, standardně vybavena -ubytování se psem, pes dle domluvy -možnost pořádání rodinných a společenských akcí -dětský koutek - letní zahrádka ...