V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Hostinec, hospoda: -letní zahrádka -v letní sezónu grilování. Točená zmrzlina - po-ne 12-19 dle počasí - info na webu. Víceúčelové hřiště v Dobroticích: -turnaje v tenise, fotbálku. Ceny pronájmu: -tenis - 150, - Kč/hod. - s osvětlením 200, - Kč -fotbal - 30, - Kč os/max. 2hod. - s osvětlením 40, - Kč.

Nabízíme zakázkovou výrobou dortů a jiných sladkostí. Máme širokou nabídku dortů - 3D, slavnostní, svatební, dětské a firemní, muffinů - cupcakes, dezertů, koláčů, dortových lízátek. Široký sortiment cukrářských výrobků.

Pekárna, cukrárna, výroba: - jemné pečivo - dorty - zákusky - pralinky

Cukrárna, pekárna, bistro - cukrářská a lahůdkářská výroba.

Internetový, velkoobchodní i maloobchodní prodej přírodní bulharské kosmetiky s růžovým olejem a jogurtovou probiotikou. Dále nabízíme bulharské sýry a uzeniny, parfémové bonbony, růžové a borovicové medy a marmelády, orientálské dezerty, růžové nápoje a alkohol.

Pekařství, cukrářství -svatební koláčky, dorty, záviny, rolády, cukroví.

Penerini coffee - čerstvá káva, kvalitní čaje, čokolády, automatické a profesionální kávovary, mlýnky, dózy na kávu, šálky a další příslušenství.

Pekárna. Výroba: - chléb - pečivo - jemné pečivo - zákusky

Velkoobchod: -alko a nealko nápoje -tabákové výrobky -obalový materiál -cukrovinky.

Distribuce - čokoláda - oplatky - sušenky Dovoz z Chorvatska - čokoláda - oplatky - sušenky

Pekárna. Výroba: - pečivo - chléb - sladké pečivo - knedlíky

Cukrárna, kavárna - dorty, zákusky, různé druhy kávy - ubytování v apartmánu.

Prodej belgické čokolády, dárkové čokolády..

Čokoládovna MINACH Mléčné pralinky Hořké pralinky Bílé pralinky E-shop Dárkové balíčky v krabičkách nebo celofánu Dárkové vouchery Ochutnávka pralinek a horkých čokolád s výkladem čokoládová fontána a fondue

Prodej, e-shop, eshop: - čaj sypaný černý, zelený, žlutý, bílý, ovocný, bylinný... - káva, desítky druhů - sušené plody a oříšky - květinové dekorace - kávová, čajová keramika, doplňky, dózy.

Rychlé občerstvení: - čerstvé bagety, saláty a chlebíčky - zákusky a sladké pečivo. Možnost posezení u kávy. V letním období je k dispozici zahrádka. Další služby: - Wi-Fi.