V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Ovocné kytice a bonboniéry vyrábíme z čokolády a čerstvého ovoce jako dárek pro muže i ženy k narozeninám, svátku, výročí. Květiny jako svatební dekorace i výzdoba firemní akce. Květiny z ovoce doručíme s osobním přáním. Rozvoz květin v Praze zdarma.

Cukrárna. Výroba: - svatební a vánoční cukroví - svatební koláče - zákusky - dorty - modelování výrobků. Prodej: - zmrzlina - poháry - míchané nápoje - cukrovinky - zákusky. Prodejna Opava Horní náměstí 24 746 01 OPAVA tel.: 737 012 800

Pečeme pro vás cukrovinky všeho druhu z pouze přírodních ingrediencí a to již 14 let.

Výroba, prodej: -veškeré cukrářské zboží a polotovary -dortové korpusy, kapsle, kremrole, griliášové trubičky, hobliny, rakvičky -čajové pečivo, perníky -modelované zboží z marcipánu -svatební cukroví -slané pečivo.

Výroba: -chléb -žitnopšeničný -finský, moskevský -sojový, slunečnicový -běžné pečivo -housky, rohlíky a veky -ruční housky -tmavé a sýrové rohlíky -pletýnky a bagety, -banketky a preclíky -jemné pečivo -koláče, buchty, bábovky -cukrářské polotovary a výrobky - zákusky, dezerty GASTRO PROGRAM: -knedlíky ...

Prodej - potraviny - nápoje - cukrovinky

Prodej: - perníky REJ - cukrovinky.

Velkoobchodní prodej cukrovinek. Horké nápoje, autolékárničky, drogerie, parfémy.

Velkoobchod - cukrovinky bonbony, žvýkačky, lízátka, croissanty

Velkoobchodní prodej cukrovinek a potravin. Pořizování videozáznamů: -svatba -křtiny -životní jubilea -jiné rodinné události.

Velkoobchod s cukrovinkami. Dovoz, prodej cukrovinek.

Výroba, prodej: -mražené dorty vyrobené dle originálních receptur -ručně vyráběná zmrzlina -100% ovocné a čerstvé fresh nápoje, bez pasterizace či konzervace.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Velkoobchodní prodej potravin, cukrovinek. -cukrovinky -čokolády -čokoládové tyčinky -džemy, nugety -kukuřičné výrobky -lízátka, nápoje -oplatky, pečivo -sušenky, trubičky -želé, žvýkačky.

Dovoz, distribuce čokoládových bonbonů, bonboniér, čokolád, oříšků a ovoce v čokoládě, čajů, kávy a dalších lahůdek. Sušenky v plechové dóze. Čokoládové figurky. Dárkové koše.

Teplá i studená jídla, nápoje, víno, káva, zákusky, chlebíčky, saláty, posezení pod střechou i pod slunečníkem, veřejný Internet

Výroba, prodej: - cukrovinky - žvýkačky - lízátka