V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Prodej: -zákusky -svatební dorty -zmrzlina.

výhradním dovozce a distributor bulharských sušenek a cukrovinek. Námi dovážené výrobky dodáváme do velkoobchodních a maloobchodních síti.

Základním pilířem v sortimentu společnosti Solimpex jsou směsi pro pekaře a cukráře. Směsi na přípravu celozrnných těst: - zrnná směs - žitná směs koncentrát pro celozrnné pečivo - koncentrát pro celozrnné pečivo s bavlněným semínkem - sójová směs, koncentrát pro sójový chléb a pečivo - Korn Variant koncentrát pro celozrnný chléb a ...

Prodej - cukrovinky čokolády, bombony, ovoce v polevě - ořechy

Maloobchod, prodej: -potraviny -nápoje -tabákové výrobky. Výroba: -pekárenské výrobky -cukrářské výrobky -potravinářské výrobky.

Pekárna a cukrárna. Výroba, prodej: -běžné pečivo cereální, pšeničné, graham, rohlík (banketky, více druhů), vícezrné -chleba tmavý, vyrážka, graham celožitný a speciál -buchty tvaroh, povidlí, mák, ořechové -koláčky, koláče, frgál -koblihy ovocné, čokoláda, pudink, loupáky, preclíky, cereálie -cukrářské výrobky, větrníky, věnečky, špičky, ...

Cukrárna. Výroba: - dorty svatební, narozeninové - zákusky a minizákusky pro jakékoliv příležitosti svatby, rauty, narozeninové a firemní večírky

Prodej - smíšené zboží

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - suché plody - sušené ovoce - ořechy a cukrovinky.

Velkoobchodní prodej potravin. E-shop: - prádlo, dárky, šperky.

Výroba: -cukrářské výrobky pro slavnostní příležitosti -svatební koláče.

Velkoobchod s potravinami: - Pedigree, Chappi, Whiskas a Kitekat - Snickers, Mars, Bounty, Milky Way - Uncle Ben's - Kubík, džusy RELAX a Caprio - Knorr, Hellman’s a Lipton.

Internetový prodej dortů, cukroví, chlebíčků, květin, vína, dobrého pití, plantážní a fair trade kávy, sypaných a dárkových čajů, dárků, hraček, kosmetiky, čokolády a ručně vyráběných pralinek. Velkoobchodní prodej. Objednáte na jediných stránkách a vše Vám dovezeme až domů, do kanceláře, či zaměstnání.

Velkoobchod, distribuce, světová firma: - cukrovinky: bonboniéry, bonbóny, buchtičky, cukrovinky s hračkou, čoko tyčinky, čokolády, lízátka, mince čokoládové oplatky, pendreky a pásky, sušenky, želé, žvýkačky, dárkové zboží.

Velkoobchod, prodej, import: - cukrovinky - bonbony - čokoláda - bonboniéry.

Výroba, prodej: - lahůdky, polotovary - cukrářské a jemné pečivo - pečivo, chléb.

Cukrárna s vlastní výrobnou a posezením nabízí denně: - - čerstvé dorty - zákusky - zmrzlinu - nápoje. Možnost objednávat dorty klasické a i atypické.

Cukrářství, výroba: -dorty -dezerty -pralinky. Cukrárna, posezení. Tradiční ruční výroba čerstvých pravých čokolád a pralinek. Kolekce hradeckých pralinek absolutní vítěz REGIONÁLNÍ POTRAVINA KRÁLOVEHRADECKÉHO KRAJE 2010

Prodej smíšeného zboží: -tabákové výrobky -papírenské zboží -cukrovinky -nápoje alkoholické i nealkoholické.