V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Pekárna. Výroba, prodej: - pečivo, pečiva - pekařské a cukrářské výrobky

Výhradní zastoupení značky Kettner Cookies pro ČR a SR. Dovoz, distribuce, velkoobchodní prodej: - cukrovinky - lízátka - bonbony - bonboniéry - čokolády - sušenky - vafle - tyčinky - perníky - želé bonbony - trubičky - rolády - piškoty - nudle - křupky - ovocné křupky - kysané zelí - cukrová vata.

SLUŽBY: - balení, kompletace a expedice zboží - celní služby, zajišťujeme celní deklarace - kompletace malých výrobků nebo komponentů - kompletace velkých výrobků, např.stroje - balí a kompletuje se do sáčků, krabiček, kartonů, beden, na palety, někdy i přímo do kontejnerů VELKOOBCHOD: Velkoobchod s pekárenskými a cukrárenskými ...

Výroba, maloobchod, prodej: -obložené mísy, chlebíčky, saláty, pomazánky, obložené vejce, jednohubky, bramborové placky, plněné bagety -palačinky, tvarohové smaženky -zákusky, cukroví, dorty, vdolečky -dárkové koše.

Výroba a prodej cukroví, dortů, zákusků.

Cukrářská výroba, pečení: -zákusky, dorty -vánoční čajové pečivo.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -pekařské a cukrářské zboží -mražené výrobky -mléčné výrobky -drogerie.

Velkoobchod, maloobchod: -nápoje -tabák -cukrovinky -káva. Prodejna: -Semily, Ke stadionu 183, tel.:481622884.

Výroba, maloobchod, prodej: -cukrovinky -zákusky, dorty -zmrzlina. Cukrárna.

Cukrárna. Výroba, maloobchod, prodej: -zákusky, dorty -cukrářská výroba -cukroví.

Tradiční krajové pečivo z kynutého těsta navinutého na bukový válec a pečeného nad žárem. Čerstvé, teplé a voňavé a to s příchutí: -ořech -kokos -skořice -kakao -vanilka.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - nealkoholické, alkoholické nápoje - cigarety - káva - brambůrky, chipsy, křupky - cukrovinky - čínské polévky.

Gelateria Piazza - kousek sladké Itálie přímo v centru Brna! Najdete nás v přízemí OC Omega. Nekuřácká kavárna a cukrárna - dorty a zákusky vlastní výroby - vynikající káva - svatební dorty - míchané nápoje - italská zmrzlina

Velkoobchod, maloobchod: -cukrářské a pekařské potřeby -veškeré suroviny a pomůcky -poradenství, technologický servis -příprava a zahájení výroby -cukrářské a pekařské zlepšující přípravy.

Pekařství a cukrářství. Výroba: -čerstvé pečivo -chléb -zákusky -dorty -trvanlivé pečivo -perníky -velikonoční pečivo -vánoční pečivo.

Cukrářská výroba, cukrářství: - dorty - rolády - mini dezerty - cukroví - zákusky.

Velkoobchod: - cukr - cukrovinky - čokolády.

SMÉKALOVO PEKAŘSTVÍ: - pečivo - zákusky - dorty - svatební koláče.

Služby: -pekařství -výroba chleba -běžné pečivo -jemné pečivo -cukrářství -měkká cukrařina.

Pekařství: - pekařské výrobky - cukrářské výrobky.

Společnost TRAVEL FREE, s.r.o. provozuje síť maloobchodních prodejen GLOBAL TRAVEL FREE prodávajících za výhodné ceny kvalitní a značkové zboží na hraničních přechodech České republiky. Tyto prodejny navazují na předchozí projekt Duty Free a sortimentem prodávaného zboží se tomuto projektu také velmi podobají. Sortiment: - Cigarety - ...

Cukrářství a výroba jemného pečiva. Výroba a prodej: -cukrářské výrobky -zákusky -dorty, r olády (dortů) -svatební cukroví -domácí moučníky -jemné domácí pečivo -kynuté a svatební koláče.

Výroba a prodej ovocných alko a nealko koktejlů, sorbetů, palačinek, zákusků a kávy. Počátecká 14 Praha 4 tel.: +420 774 444 871 Sokolovská 22 Praha 8 tel.: +420 774 444 872 Havlíčkova 15 Praha 1 tel.: +420 774 444 873 Vodičkova 39 Praha 1 tel.: +420 774 444 874 Hypermarket Průhonice Čestlice tel.: +420 774 ...