V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Distribuce výrobků firmy Wrigley a dalších cukrovinek.

Přímý dovozce-importér a distributor pro velkoobchody s potravinami. Sušené smetany do kávy Completa, Bella. Completa - balení: -sklo 400g, 200g -sáček 200g, 80g -jednoporcové balení: tyčinky 20x2, 5g, porce 3g. Completa-50% tuku - balení: -sáček 200g. Completa cappuccino - balení: -sáček 100g. Bella - balení: ...

Pekárna, výroba pekařských a cukrářských výrobků: - chleba - rohlíky - housky - veky - michelské bulky - loupáky, koláče, vánočky - moučníky.

Vítejte ve světě dobrot a sladkostí! Cukrárna U Elišky Jsme vyhlášenou firmou s dlouholetou tradicí a nepřehlédnutelnou řadou spokojených zákazníků Nabízíme Vám bohatý výběr dortů a zákusků z vlastní výrobny. Dále nabízíme: další pekárenské výrobky chlebíčky alkoholické i nealkoholické nápoje kávu bonboniéry cigarety ...

Výrobna moučníků. Výroba, pečení: -moučníky kynuté: -svatební vdolečky, rohlíčky, koláčky: -tvarohové, makové, ořechové, povidlové -ovocné koláče - dle sezony -moučníky pro restaurace, hotely -rychlé občerstvení.

Cukrárna Kamila Maloobchod, cukrárna, prodej: -cukrovinky. Výroba domácích dortů na objednávku.

Dovoz, velkoobchod, prodej, e-shop: - cukrovinky - vafle, želé, bonbóny - bonboniéry.

Kurum s.r.o. španělské potraviny - delikatesy - vína nově otevřený kamenný obchod v centru města na Vinohradech rádi Vás přivítáme První specializovaný obchod se španělskými pozravinami v Praze.

Výroba: - cukrářská - dorty, zákusky, cukroví.

Kompletní sortiment našeho cukrářství dodávaný pro všechny typy zákazníků .

Velkoobchod, prodej: -cukrovinky -lázeňské oplatky KOLONÁDA.

Cukrářská výroba, pečení: - zákusky - dorty - koláče - svatební dorty, pečivo.

Výroba, prodej (pekárna, pekařství): -pečivo -cukrářská (cukroví). Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých. Provozovny: pekárna Lično Lično č. p. 16 Kostelec nad Orlicí 51741 tel. 494384206 tel. 494384319 tel. 494384635 fax. 494384652 cukrárna Letohrad Na Kopečku 482 Letohrad 56151 tel. 465620614 ...

Výroba: -tradiční lázeňské oplatky -oříškové, vanilkové, kokosové, citronové -čokoládové, mandlové -lázeňské trojhránky -cukrovinky.

Firma GARENO s.r.o. vznikla v roce 2003 v Pardubicích. Její hlavní činností je import cukrovinek z EU a distribuce do velkoobchodů a obchodních řetězců. Jsme výhradními prodejci cukrovinek zn. TAGO a rozvážíme tyto po celé republice. Jako vedlejší činnost fy. GARENO je mezinárodní i vnitrostátní doprava a zprostředkovatelská činnost v ...

Pekařství,Cukrářství. Výroba,maloobchod,prodej: -pekařská,cukrářská: -pečivo -domácí zákusky -dorty -svatební koláče,vdolečky.

Vlastní výroba: - atypické svatební a firemní dorty - pravá italská zmrzlina Bigatton. Objednaný dort si můžete nechat doručit na místo oslavy se zárukou na dort.

Výroba, prodej: -cukrovinky -zákusky -dorty i erotické motivy -koláče -vánoční a velikonoční cukroví.