V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Originál pardubický zdobený perník. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - zdobený perník dle originálních receptur -rekordy největší perníkové srdce na světě a perníková chaloupka v životní velikosti - výlučně ruční práce - použítí k jídlu, jako dekorace, suvenýr, reklama, propagační materiál, logo pro firmy i jednotlivce - ...

Výroba, velkoobchod: -zmrzliny kalíškové -zmrzliny na kopečkování -kornouty, vafle -posypy -polevy. Prodej: -dekorační materiály -skleněné poháry, lžičky -příslušenství -zařízení a doplňky.

Cukrárna. Pekařství, cukrářství. Výroba, zakázková výroba, prodej: - cukrářské výrobky, zákusky, dorty, vánoční a svatební cukroví.

Potraviny Dvorský. Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - masné a uzenářské výrobky - pečivo - trvanlivé potraviny - mražené zboží - cukrovinky - ovoce, zelenina - nápoje - tabákové výrobky - smíšené zboží - drogerie.

Pekárna. Pekařství, cukrářství. Výroba, prodej, maloobchod: - běžné pečivo - jemné pečivo - svatební koláče - pekárenské, pekařské výrobky - cukrářské výrobky. Sídlo firmy: - Dobratice 24.

CUKRÁRNA-KAVÁRNA CORRÁDO Restaurace, kavárna: -nabídka zmrzlin a pohárů. Posezení, oslavy, večírky, rožnění, zahrádka.

Hejhalova Cukrárna. Nabízíme zákusky z vlastní výroby, velký výběr zmrzlin, kávu, dorty, rolády ke slavnostním příležitostem.

Pekárna. Výroba: -pekářské a cukrářské výrobky

Výroba, prodej, maloobchod: -perník -cukrářské výrobky.

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Velkoobchod, prodej: - kornouty na zmrzlinu - obaly na zmrzlinu - trubičky - toping.

Cukrárna. Výroba, prodej: -cukrářské výrobky.

Firmy zabývající se dovozem značkových alkoholických a nealkoholických nápojů a specialit. ALKOHOLICKé A NEALKOHOLICKé NáPOJE: -Vína - Whisky - Aperitivy - Likéry - Vinné destiláty - Bílé destiláty - Rumy. Přísady do nápojů: - Minerální vody - Sycené nealkoholické nápoje - Ovocné a zeleninové šťávy. ČAJE, ...

Naší nejpodstatnější činností je dovoz a distribuce prvotřídních Švýcarských potravin pro gastronomii a retail jako jsou: - tarteletky – košíčky k plnění pro dezerty, snack - čokolády

Cukrářství. Specializovaná výroba dortů na objednávku. Výběr z více než 2000 druhů dortů.

Výroba a prodej: - zdobeného medového perníku, perníkových dezertů, perníkových minidezertů, výrobků z cukrářské hmoty, vánoční cukroví.

Výroba a prodej: -pekařský výrobek -cukrářský výrobek

Jsme společnost, která se zabývá dovozem a distribucí potravinářského zboží, s užším zaměřením na cukrovinky. Preferujeme dovoz kvalitního zboží, u kterého garantujeme vysoký obsah kvalitních surovin, tak jak je tomu např. u výrobků, které dovážíme z Francie a Belgie. Budujeme svoje obchodní jméno tím, že získáváme kladné ohlasy na námi dodávané ...