V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Dodávka - drogerie Dodávka - obalový materiál Dodávka - obalový materiál Prodej - výrobky KNORR Dodávka - profesionální kuchyňská zařízení Vybavení potravinářských provozů a prodejen - chladicí a mrazicí nábytek - zařízení potravinářských provozů na klíč - potřeby pro řezníky Dodávka - průmyslová ...

Výrobce pečiva. Pekařské a cukrářské výrobky. Výroba a prodej pečiva: - čerstvé - trvanlivé - mražené. Celorepublikové pokrytí. Výroba pekárenských výrobků cukrářských, kromě trvanlivých výrobků.

Prodej - smíšené zboží

Maloobchod - potraviny Maloobchod - dřevěné hračky

Prodej - potraviny Prodej - průmyslové zboží

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Koloniálprodej - smíšené zboží

Prodej - cukrovinky Prodej - pečivo - trvanlivé potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Prodej - smíšené zboží

Prodej - smíšené zboží

Velkoobchod - nápoje Prodej - alkoholické a nealkoholické nápoje - nápoje aloe vera - ledová čokoláda - řecké frapé

Prodej - smíšené zboží

Textil: -oděvy -potraviny -zelenina. Výroba: -textilní zboží -sportovní konfekce.

Prodej - potraviny Výroba - lahůdky Prodej - ryby

Maloobchod - čistící prostředky Maloobchod - smíšené zboží Správa a údržba nemovitostí Maloobchod - úklidová technika Kompletní úklidové práce - mytí oken Čištění - čalouněný nábytek Čištění - koberce

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Maloobchod - smíšené zboží