V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Pekárna. Prodej: - pekařské produkty, pečivo - slané pochoutky - cukrářské výrobky.

Pekárna. Prodej: - pekařské produkty, pečivo - slané pochoutky - cukrářské výrobky.

Pekárna. Výroba a prodej: - pekařské produkty, pečivo - slané pochoutky - cukrářské výrobky.

Prodej - svíčky - krabice na zákusky - přání k narozeninám a výročí - psací a kancelářské potřeby - alkohol - bonboniéry - tabák - cigarety - vodní dýmky - zábavná pyrotechnika. Kopírování černobíle A4 Tisk černobíle A4.

Velkoobchod, prodej: -dovoz cukrovinek -cukrovinky -bonbony -žvýkačky -čokoláda.

Pekárna. Výroba, prodej: - běžné pečivo - chléb - jemné pečivo - cukrářské výrobky - dia výrobky.

Pečení domácích zákusků a dortů. V naší nabídce máme zákusky také pro lidi trpící celiakií - bezlepková dieta, nebo pro diabetiky. Výroba slaných dortů.

Velkoobchod, prodej, distribuce: -cukrovinek -hračky s cukrovinkou -lízátka -pendreky -želé -žvýkačky -další sortiment. E-shop, internetový prodej: -cukrovinky -parfémy - ESSENS, FM GROUP -dárkového zboží - dámské, pánské, pro děti.

Cukrářství DORTÍK. Pekařství, cukrářství. Svatební, narozeninové, dezertní a ostatní dorty. Svatební zákusky, koláčky, mini zákusky a ostatní cukroví. Ostatní cukrářské výrobky.

Obchodní společnost, dovoz, import, distribuce, velkoobchod potraviny a cukrovinky.

Tradiční krajové pečivo z kynutého těsta navinutého na bukový válec a pečeného nad žárem. Čerstvé, teplé a voňavé a to s příchutí: -ořech -kokos -skořice -kakao -vanilka.

Výroba a prodej ručně modelovaných výrobků z mléčného marcipánu: -ozdoby na svatební a narozeninové dorty -zvířátka a postavičky pro děti i dospělé -růžičky a jiné květiny na zdobení dortů -modelovací hmota pro tvořivé cukráře -trvanlivé dorty z mléčného marcipánu a čokolády -potahování klasických pečených dortů a jejich dekorace podle ...

Cukrárna. Prodej: -domácí zákusky -zmrzlinové poháry -káva, nápoje Pivní salónek Nebíčko ve dvoře: -oslavy -výročí -večírky-20 osob.

Distribuce (distributor) staročeského medovníku (staročeský medovník) pro ČR i Slovensko.

Výroba, prodej: -domácí zákusky, (cukroví) -dorty.

Prodej - smíšené zboží

Výroba,prodej: -zákusky,dorty -cukrářské výrobky na zakázku.

Dovoz, velkoobchod, sklad, distribuce, ze zemí EU (Belgie, Španělsko, Německo, Nizozemsko, Slovensko) i mimo EU (Turecko a Srbsko) a některé výrobky dováží také z Asie (Čína), prodej: -potraviny-cukrovinky -bonboniéry, bonboniéra DEVA, CHERRY STARK -dezerty plody moře -dezerty stark -dezerty deva -mini čokoládky -čokoláda meybona -bio ...

Internetový obchod, e-shop: - cukrovinky - gumové želé bombony - lízátka - pendreky.

přerušení: od: 21.6.2008. Cukrárna Výroba, prodej: -cukrářské výrobky -dorty, zákusky, rolády, cukroví.

přerušení: od: 11.5.2009. Výroba, prodej: - cukrářské výrobky-dorty, zákusky - cukrárna.

Prodej širokého sortimentu čokolády a přístrojů pro práci s čokoládou: -čokoláda do fontány -čokoláda na fondue -čokoláda tabulková -čokoláda barevná a ochucená -čokoláda plantážová -čokoláda single origin -bonboniéry -horká čokoláda -čokoládová pěna -kakao -kakaové máslo -kakaová hmota -cukr na cukrovou vatu -čokoládové ...