V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Tisknuté obrázky na dorty - E-shop. Vyzvednutí v Opavě. Tisk na rýžový nebo fondánový papír.

Výroba, prodej: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

Pekárna - chleby, housky, rohlíky, kaiserky - koblihy, šátečky, báboky, muffiny - zákusky - chlebíčky.

Výrobní závod OPAVIA. Výroba: - oplatky a cukrovinky Opavia: - BeBe - BeBe Dobré ráno - BeBe Svačinka - CLUB BeBe - Piškoty - Zlaté oplatky - Fidorka - Kolonáda - Telka - Disko - Prince - Horalky.

Naše firma zajišťuje rychlé pojízdné a mobilní občerstvení na celé řadě kulturních, sportovních a výstavávních akcí včetně oslav měst a obcí. K tomuto účelu máme tři speciálně upravené cateringové vozy s rychlým občerstvením, která jsou vybaveny chladící technikou a výčepním zařízením.Občerstvení zajistíme jak na menších akcích, tak na akcích ...

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky (výhradní sortiment od Fliga spol. s r.o. cukrářství): - dorty - zákusky - koláče - cukroví - poháry - káva, čaj - alkoholické a nealkoholické nápoje

Prodej: - ovocné a bylinné sirupy - přírodní drogerie - pochutiny, káva a dorty Marlenka. - mléčné výrobky

výroba čokolády tradičním způsobem e-shop Zážitková prodejna: adresa: Dr. Maye 2021/6 709 00 Ostrava

Rodinná kavárna: - s dětským koutkem - se zahrádkou - nekuřácká - určena pro děti 0 - 10 let v doprovodu dospělého. Herna pro děti. Možnost uspořádání narozeninové oslavy.

Dovoz, velkoobchod - cukrovinky, sladkosti a slané produkty.

Činnost - pečení cukroví a slaného pečiva.

Velkoobchod, prodej, E-shop. Dovoz, import, distribuce - cukrovinky: - vafle - sušenky - čokolády - bonboniéry - želé bonbóny, žvýkací bonbóny - tvrdé bonbóny - lízátka - rolády, mini dezerty, piškoty - cereální tyčinky.

Velkoobchod, e-shop - cukrovinky, čokolády a bonboniéry.

Pečivo na objednávku: - svatební koláče, rohlíky, dalamánky - veky, koblihy, chléb, vánočky - housky, bagety, sójové rohlíky, croissanty - vdolky, pletýnky, loupáky, mazance - makové záviny, štoly Prodejny: - Opava, Mostní 72, tel.: 553732141 - Opava, Hrnčířská 11, tel.: 731494836 - Opava, Nákladní 45, tel.: 731494835 - Opava, ...

Výroba - cukrářské výrobky - dorty - cukroví - zákusky - koláče.

Cukrárna, výroba, prodej: - zákusky - dorty - vánoční cukroví

Dovoz a distribuce cukrovinek - bonbony - čokolády - dezerty - lízátka, nanuky - sušenky, trubičky, pečivo - čaje.

E-shop: - bulharské potraviny - speciality - sýry - hotová jídla - cukrovinky

Cukrářství, výroba a prodej cukrárenských výrobků - svatební koláče, cukroví, listové těsto, zákusky, věnečky, dorty, rolády.

Velkoobchod, e-shop - cukrovinky - čokolády, sladkosti.

Pekařská a cukrářská výroba: - dorty - svatební cukroví - chlazené listové těsto.

Distribuce, velkoobchod, import, prodej: - cukrovinky - bonbóny, lízátka - bonboniéry - želé - výrobky z hroznového cukru, čokolády - oplatky - sladkosti pro diabetiky, dia výrobky.