V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Pekárna. Pekařství, cukrářství. Výroba, prodej, maloobchod: - běžné pečivo - jemné pečivo - svatební koláče - pekárenské, pekařské výrobky - cukrářské výrobky. Sídlo firmy: - Dobratice 24.

Výroba, prodej, distribuce: - směsi pro přípravu husté a horké čokolády - mléčné koktejly Určeno pro gastronomické provozovny.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky, sladkosti - sudové pivo (pivovar Staropramen) - nealkoholické, alkoholické nápoje - tabákové výrobky. Autodoprava, silniční přeprava: - vnitrostátní - mezinárodní - rozvoz zboží (denní, jednorázové) - přepravní služby. Provoz: - cigaretové automaty.

Velkoobchod, prodej: - cukrovinky.

Cukrárna, cukrářství. Cukrářské a pekařské výrobky - výroba, prodej, velkoobchod: - zákusky, minizákusky, výrobky light pro diabetiky, dorty na objednávku, balené dorty, rolády, řezy, koláče a frgály.

Naše cukrářství v Ostravě Fifejdách má bezbariérový přístup a klimatizovanou prodejnu, kde můžete posedět v příjemném prostředí.Nabízíme denně k prodeji čerstvé zákusky, mini zákusky (25druhů), přirozeně bezlepkové zákusky a dia zákusky. Na objednávku nabízíme dorty klasické i atypických tvarů, rolády, řezy, cukroví, koláčky a další speciality dle ...

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje -tabákové výrobky a kuřácké doplňky -brambory -cukrovinky -drogerie.

Výroba, maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - drobné cukroví - cukrářské výrobky. Cukrárna.

Výroba: - mražené smetanové krémy.

Maloobchod, prodej: - cukrovinky, potraviny - zákusky, dorty. Cukrárna.

Cukrárenská výrobna. Výroba, prodej: - cukrářské výrobky (zákusky, dorty, atd.) Cukrárna, cukrářství.

Cukrárna. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - cukroví - dorty, zákusky.

Pekárna. Výroba: - pečivo - cukrářské výrobky.

Cukrářská výrobna. Výroba: - zákusky - cukrovinky - dorty - cukroví.

Výroba a prodej: - tradiční medový perník. Perníkářství, cukrářská výroba.

Cukrárna, cukrářství: - výroba a prodej zmrzliny - pečivo.

Výroba, prodej: - cukrářské produkty.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - mražené zboží - pečivo - cukrovinky - tabák.

Cukrárna, cukrářství. Výroba, maloobchod, prodej: - cukrářské výrobky - koláče, zákusky, čajové pečivo, cukroví (i na svatby a oslavy).

Maloobchod, prodej: - ovoce a zelenina - suché plody - cukrovinky, bonboniéry - nápoje, zejména nealkoholické - zdravá výživa. Sídlo firmy: - Palackého 243, Valašské Meziříčí.

Cukrářství, výroba, prodej: - cukrářské výrobky pro svatby, oslavy, rauty, pohřby - svatební koláče - dorty, cukroví, minizákusky, rolády, zákusky - frgály.