V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Výroba, prodej: - cukrářské produkty.

Prodej: - smíšené zboží - potraviny - mražené zboží - pečivo - cukrovinky - tabák.

Cukrářská výroba Pekařská výroba

Rychlé občerstvení. Prodej: - domácí uzeniny - zabíjačkové výrobky.

Rychlé občerstvení. Provozovna: - stánek u supermarketu GLOBUS - Těšínská, 74601 Opava.

Občerstvení, bufet. Výroba, prodej: - chlebíčky - zákusky - saláty. Centrála: - Hlavní 148/13, 74728 Štěpánkovice - tel: 553675672 - výroba a zpracování zemědělských produktů.

Prodej - smíšené zboží

Prodej - cukrovinky Prodej - sudová a lahvová vína - pivo - alkohol

Cukrárna - dezerty - poháry - italská zmrzlina - zastřešená pergola - salónek s minigalerií 70 míst k sezení - bezbariérový přístup Kavárna - 15 druhů kávy - zastřešená pergola - salónek s minigalerií 70 míst k sezení - bezbariérový přístup

Velkoobchod, maloobchod, distribuce: - cukrovinky - instantní nápoje - nealkoholické nápoje - sirupy - trvanlivé pečivo. Sídlo firmy: - Krnovská 362/149, Opava.

Prodej, výroba: - cukrářské, pekařské výrobky.

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, ...