V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Prodej: - francouzské sýry a delikatesy - víno - čokoláda - sušený pršut - šunka - paštiky francie - jelení pršut - vepřová panenka sušená na větru - francouzská klobáska.

Dovoz a distribuce cukrovinek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - cukrovinky.

Výroba - cukrářská: - cukroví - cukrovinky. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - kmeny - francouzký nugát - turecký med - mléčný marcipán točený - žužu výrobky - lízátka - ručně malované perníky - výrobky s ořechovou náplní.

Cukrárna. Výroba, prodej: - zákusky - dorty.

Dovoz, velkoobchod, prodej, e-shop: - cukrovinky - vafle, želé, bonbóny - bonboniéry.

Výroba, prodej, distribuce: - směsi pro přípravu husté a horké čokolády - mléčné koktejly Určeno pro gastronomické provozovny.

Cukrárna, cukrářství. Cukrářské a pekařské výrobky - výroba, prodej, velkoobchod: - zákusky, minizákusky, výrobky light pro diabetiky, dorty na objednávku, balené dorty, rolády, řezy, koláče a frgály.

Naše cukrářství v Ostravě Fifejdách má bezbariérový přístup a klimatizovanou prodejnu, kde můžete posedět v příjemném prostředí.Nabízíme denně k prodeji čerstvé zákusky, mini zákusky (25druhů), přirozeně bezlepkové zákusky a dia zákusky. Na objednávku nabízíme dorty klasické i atypických tvarů, rolády, řezy, cukroví, koláčky a další speciality dle ...

Velkoobchod, prodej: -alkoholické nápoje -tabákové výrobky a kuřácké doplňky -brambory -cukrovinky -drogerie.

Výroba a prodej: - tradiční medový perník. Perníkářství, cukrářská výroba.

Cukrárna, cukrářství: - výroba a prodej zmrzliny - pečivo.

Maloobchod, prodej: - ovoce a zelenina - suché plody - cukrovinky, bonboniéry - nápoje, zejména nealkoholické - zdravá výživa. Sídlo firmy: - Palackého 243, Valašské Meziříčí.

Cukrářství, cukrárna, výroba, prodej: - cukrářské výrobky - zákusky, dezerty, dorty.

Distribuce - zmrzlinové kornoutky a směsi - směsi na výrobu ledové tříště - sušené mléko Prodej - zmrzlinové kornoutky a směsi - směsi na výrobu ledové tříště - sušené mléko

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Prodej - zdravá výživa - bezlepkové pečivo Prodej - bezlepkové pečivo

Prodej - cukrovinky Prodej - pečivo - trvanlivé potraviny - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Velkoobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje Maloobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti Fit-centra -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Fotografické služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poskytování software, ...