V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Prodej - sirupy vyrobené z cukru v refrakci 55 brixů Výroba - sirupy vyrobené z cukru v refrakci 55 brixů Hostinská činnost

Prodej - čaje - koření Prodej - krmiva Prodej - byliny

Maloobchod - potraviny - nápoje

Pekárna. Výroba: - pekařské výrobky (pečivo, chléb) - cukrářské výrobky (zákusky, dorty). Maloobchod, prodej: - pečivo, celozrnné pečivo, chléb - zákusky, dorty. Možnost objednávky: - na svatby, promoce, oslavy, vánoce, narozeniny.

Restaurace: - kapacita 80 míst - příjemné posezení u vchodu do ZOO - teplá a studená kuchyně - švédské stoly - polední menu - zákusky - zimní posezení u krbu - letní zahrádka - salonek pro 40-50 osob - svatební hostiny, promoce, narozeninové oslavy, třídní srazy, firemní večírky, školení.

Prodej - pekařské kvasy pro chléb a pečivo

Catering: -kompletní zabezpečení dodávek občerstvení do 300 osob ve vašich prostorách -rauty,bankety,firemní oslavy,svatby, promoce -zapůjčení gastronomického servisu včetně banketního. Provozovna: Queen Restaurant I. P. Pavlova 63a, Olomouc

Výroba - dorty pro různé příležitosti

Cukrářská výroba - čajové pečivo - dorty slavnostní a svatební - perníkové výrobky

Maloobchod: - potraviny - pečivo - mražené zboží - cukrovinky - nápoje - tabákové výrobky.

Prodej - lahůdky Výroba - lahůdky

Kavárna,cukrárna: - zakázkové pečení - dorty - zákusky - poháry - 20 druhů zmrzlin.

Prodej - potraviny - smíšené zboží Obchodní činnost

Maloobchod: - cukrovinky - zákusky, dorty - zmrzlina - alkohol, cigarety - rozlévaná vína - potraviny.