V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Cukrárna, výroba, prodej: - dorty - zákusky - zmrzlina Provozovny: OC Nový Smíchov Plzeňská 8 tel.: 773 662 466 OC Novodvorská Plaza Novodvorská 136 tel.: 608 340 020 OC Letňany Veselská 663 tel.: 221 742 400 Velehradská (výroba) Velehradská 28 tel.: 774 577 857

Prodej: - fairtrade produkty: - káva, čaj - čokoláda.

Chocolaterie, prodej: - pralinky - čokoláda - lanýže - káva

E-shop: - italské potraviny - těstoviny, rýže - omáčky, pesta - oleje - uzeniny - sýry - víno - sladkosti - koření

Cukrářská výroba - medowik - dezerty.

Eshop: -medovina -medovník -dárkové lahve -dárkové balíčky -medová kosmetika

Provozujeme čajovnu Shisha na Praze 9, nedaleko metra Českomoravská. Prodáváme čaje, vodní dýmky, příslušenství k vodním dýmkám. V nabídce je dále Dolská medovina, medovník, vyhlášená masala. Wifi připojení pro hosty zdarma. Věrnostní kartičky poskytující slevy pro každého zdarma!

Dovoz a distribuce surovin pro pekaře, cukráře a gastronomii: - cukrářské výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorace - margaríny a tuky - separační přípravky, stříkací zařízení - odlučovací přípravky na plechy a formy - oleje do řezaček a děliček - stříkání olejů - KEG systém - stříkání lesku a vajec - stříkání želé.

Prodej: - čerstvé maso - orientální speciality

Nabízíme zakázkovou výrobou dortů a jiných sladkostí. Máme širokou nabídku dortů - 3D, slavnostní, svatební, dětské a firemní, muffinů - cupcakes, dezertů, koláčů, dortových lízátek. Široký sortiment cukrářských výrobků.

Internetový, velkoobchodní i maloobchodní prodej přírodní bulharské kosmetiky s růžovým olejem a jogurtovou probiotikou. Dále nabízíme bulharské sýry a uzeniny, parfémové bonbony, růžové a borovicové medy a marmelády, orientálské dezerty, růžové nápoje a alkohol.

Distribuce - čokoláda - oplatky - sušenky Dovoz z Chorvatska - čokoláda - oplatky - sušenky

Prodej belgické čokolády, dárkové čokolády..

Společnost MABICO, spol. s r.o. vznikla v roce 1991 a předmětem její činnosti je dovoz a distribuce cukrovinek do českých supermarketů a hypermarketů.

Distribuce slaných a sladkých snacků a nápojů.