V cukrárně ochutnáte velké množství zákusků jako jsou řezy, špičky, větrníky, sachr dort či punčové řezy. Pro oslavu narozenin nebo svatbu si nechejte vyrobit dort na zakázku nebo pochoutky, jako jsou svatební koláčky, nebo drobné cukroví a chlebíčky.

Dorty kvalitně, to je malá rodinná firma specializující se na cukrářské výrobky a především na:svatební dorty, firemní dorty, dorty na narozeniny, zakázkové dorty. Dorty oslní vzhledem i chutí a překvapí nízkou cenou dortů.

Maloobchod, prodej: -šperky -cukrovinky -čaje -galanterie

Výroba cukrářských a kulinářských pochutin. Nabízíme čokoládu, zmrzliny, nápoje, krmivo pro zvířata, bonbony, cereálie, kávu, kojeneckou výživu a dochucovadla.

Prodej vlastní výroby: - chlebíčky - studené mísy - dorty - zákusky - minizákusky - svatební koláčky, dorty - vánoční cukroví Zařizujeme: - rauty - oslavy - párty - narozeniny - firemní akce.

Distribuce cukrovinek, koncentrátů a sirupů. Nabízíme sladkosti, jako jsou: -oplatky, dia -wafle -čokolády -bonboniéry -ovocné želé -lízátka -vánoce a Velikonoce -cereální výrobky -slané zboží -nápoje -sirupy -ostatní -doplňkový prodej.

Výroba -atypické dorty na objednávku -různé ozdoby z marcipánu, modelovací hmoty, glazury a čokolády

Kavárna, bistro - cukrářské výrobky - pekařské výrobky - dorty - cateringové služby

Rozvoz jídel pro firmy, jednotlivce. Uspořádání párty, rautu a soukromé akce. V menu naleznete: - bagety - ciabatty a panini - dorty - pečivo - taboulé a quiche - nápoje.

Import a prodej zboží z Blízkého východu, především mýdel, kávy a čokolády.

Výroba čokolády Produkty: - čokoládové tabulky¨ - pralinky - napolitánky - Prendimé tabulky - horká čokoláda - dražé - čočky. Bílá, mléčná i tmavá čokoláda. Toskánský krém s příchutí.

Cukrárna Výroba - koláče - zákusky - dorty - pralinky

Maloobchod, prodej: -káva -čaj -čokoláda -distribuce kávy -gastronomie příprava kávy

Prodej a nákup zboží, zprostředkování obchodu a služeb, prodej potravin maso, uzeniny, ryby, drůbež, sýry, mléčné výrobky, fair trade produkty, eshop feng shui.

Velkoobchod pro: - gastronomii - pekaře - cukráře. V současné době je distributorem významných potravinářských značek: - Maggi - Nestlé - Dr.Oetker - Nescafé - Orion - Kotányi - a další.

Dovoz a distribuce cukrovinek z celého světa.

zabýváme se převážně dovozem a distribucí výjimečných francouzských vín ze všech vinařských regionů Pečlivě vybíraná francouzská vína, pak v naší nabídce doplňují vína z Moravy, Itálie, Španělska, Austrálie a Chile. V naší široké nabídce vína figuruje červené víno, bílé víno i růžové víno. Samozřejmě u nás naleznete také Champagne, Šumivá ...

Dovoz, dodávka duty free zahraniční produkty osobám požívajícím Duty and Tax Free výhod. Obchodní centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpací stanice AVANTI, tel.: 515274000 .

Největší výrobce trvanlivého pečiva ve střední a východní Evropě.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej potravinářských výrobků.

Vyrábíme dorty, minidezerty a zákusky. Speciální dorty. Vždy čerstvé dorty. Svatební dorty, narozeninové dorty, dětské dorty, erotické dorty a mnoho dalších.