Vyberte si ze široké nabídky alkoholických destilátů, mezi které patří whiskey, bourbony, brandy, slivovice, hruškovice, meruňkovice. Oblíbené jsou také destiláty pálené z vína, jako například Cognac, Vinjak, Armagnac, Metaxa nebo Gruzinac.

Služby: - autopůjčovna - půjčovna dodávek a užitkových vozů

Velkoobchod: - tabákové výrobky, cigarety, doutníky - cukrovinky - pečivo - káva, čaj - nápoje - víno, pivo, destiláty

-Velkoobchod a maloobchod Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Velkoobchod: -alkoholické nápoje.

Velkoobchod, prodej: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - tabákové výrobky (cigarety, doutníky) - káva - cukrovinky.

Výroba a úprava kvasného lihu, konzumního lihu, lihovin a ostatních alkoholických nápojů

Lihovar. Výroba: -lihu. Výdejní hodiny pro velkoodběratele: Po-Pá:5:00-16:00hod. Výdejní hodiny pro malodoběratele (bez i se spotřební daní - SPD) Po, St:8:30-11:00hod. Čt:8:30-11:00hod - pouze zvláštní denaturace (po telefonické dohodě)

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Prodej kvalitních moravských vín a karibských rumů s možností degustace

Zprostředkování velkoobchodu Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Destilace, rektifikace a míchaní lihovin Ostatní poskytování úvěrů j. n. Činnosti zástupců pojišťovny a makléřů

Pálenice. Prodej ovoce na kvas. Příprava kvasu. Zpracování, výroba: - ovocné destiláty, pálenky. Rozvoz kvasu i zákazníků do pálenice i z pálenice.

Služby - nakládání s odpady - včelařství - prodej včelích prouktů, med, medovina a.j. - zemědělské služby - zimí údržba komunikací.

Projektová činnost ve výstavbě -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

E-shop AMELIESHOP.CZ - noriberský punč a perník.

Činnost: - pěstitelské pálení - ubytování, penzion

Velkoobchod. Prodej i pro maloodběratele: -alkoholické nápoje -cigarety -dýmky a příslušenství -káva -cukrovinky -vybrané potraviny -dárková služba, dárkové balíčky -noviny, časopisy -gastro sortiment.