Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Čajovna, Bylinkářství Domácí i zahraniční byliny. Široká paleta bylin a zboží pro pevné zdraví a zdravý životní styl. Zboží od prvotřídních dodavatelů. Snažíme se preferovat českou produkci a výrobky s BIO certifikaci.

Velkoobchod: - racionální, bezlepková, diabetická a bezcholesterolová výživa.

Prodej, e-shop: -vitamíny -doplňky stravy

Distribuce léků a farmak a ošetřující kosmetiky UNIDERMA. Distribuce a prodej multivitamínových produktů: - Bloom - NATURESˇLIFE. - THERATECH

Prodej přípravku JODIS koncentrát - doplněk stravy, pomocí kterého je možné zajistit potřebné množství jódu v organismu - právě v prodeji v našem e-shopu. Diagnostické proužky pro Oftalmologii k vyšetření suchého oka a drobných erozí.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa - kosmetika - rehabilitační pomůcky

Internetový a velkoobchodní prodej produktů zdravé výživy.

Lékárna. Maloobchod, prodej: - zásobování ordinací -léky, léčiva, vitamíny -zdravá výživa -kojenecká výživa -léčebná kosmetika -ortopedická obuv. Lékárenské poradenství.

Internetový obchod, e-shop: - sportovní výživa

Euforia fitness. Dámská posilovna. -posilovacích stroje speciálně zaměřených na kritické “ženské“ partie -konzultace výživového poradenství (nejen pro hubnutí) přímo v posilovně -bezproblémové zaparkování na parkovišti sportovního areálu Vodova

Výroba a prodej: - kosmetika Chlorella - potravinový doplňek Chlorella Tabs - zelený ječmen

Prodej, maloobchod: -přírodní produkty k regeneraci organismu -doplňky stravy

Služby: - výživové poradenství

Výrobky: - bylinné čajové koncentráty - zevní bylinné prostředky.

SlimBox je krabičková dieta, která je vhodná pro zdravé hubnutí bez jojo efektu a získání štíhlé linie. Nemusíte počítat kalorie, nakupovat ani vařit. Dieta obsahuje 5 jídel denně, nebudete hladovět, ale přesto budete hubnout.

Zabývám se tvorbou jídelníčku a poradenstvím v oblasti výživy.

Maloobchod, prodej, e-shop: -doplňky stravy

Dovoz, zpracování, výroba: - byliny Služby: - výkup bylin

Prodej zdravé výživy, potravinových doplňků, eko produktů.

Naše síť obchodů Herba nabízí zdravou výživu.

Prodej produktů pro zdravou výživu. Široký sortiment eko produktů.