Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Sestavení individuálního jídelníčku dle potřeb a zdravotního stavu klienta.Úprava hmotnosti při obezitě i podvýživě.Dieta v nemoci.Pomoc při hubnutí i úpravě životosprávy.Vzdělávací programy pro školy a organizace.Návštěvy doma u pacientů s individuální péčí a proškolení rodinných příslušníků v přípravě léčebné stravy.Zhodnocení dosavadních ...

Velkoobchod, distribuce: -sportovní výživa. Středisko FITNESS CLUB IMPERIAL

Wellness centrum Péče o pleť Nabízí - práce z domova Poradenská činnost v oblasti životního stylu - kurzy hubnutí

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Prodáváme sportovní výživu a posilovací či tréninkové stroje. Rovněž vedeme nejrůznější doplňky ke cvičení a fitness. Máme širokou nabídku doplňků stravy a přípravků pro budování svalové hmoty: - aminokyseliny - kreatiny - carnitin - proteinové, energy, musli tyčinky - vitamíny, minerály.

Výroba: -zdravotní přírodní produkty -bylinné čaje -masti -přírodní kosmetika -potravní doplňky -bylinná mýdla -eterické oleje.

Prodej - potravinové doplňky Výroba - potravinové doplňky

Internetový prodej, e-shop bylinných polštářků, čajů, keramického zboží, knih, svíček, kosmetiky a potravinových doplňků.

On-line knihkupectví, prodej: - knihy, tarotové karty, drahé kameny, minerály, šperky, vonné tyčinky, vůně, svíčky, přírodní kosmetika, mýdla, tělové oleje, čaje, byliny, výživové doplňky, mandaly, dekorace, dárky, relaxační hudba .

Prodej zdravotnických potřeb a léčivých bylin.

E-shop, velkoobchod: - superfood - doplňky stravy - BIO potraviny - Eko drogerie - konopná kosmetika

Distribuce a prodej produktů Intra a Nutria od kanadské spol. Lifestyles. Zdravá výživa (doplňky stravy) obsahující bylinky a léčivé rostliny (směs). Vitamíny, minerály, antioxidanty. Bez alkoholu a chemických přísad. Zásilkový obchod.

Vývoj, výroba: - doplňky stravy - sladidla

Prodej - zelené potraviny - zdravá výživa

Elanatura se zabývá distribucí přírodních a speciálních doplňků stravy.

Maloobchod, prodej: -byliny, bylinné směsi -čaje -potravinové doplňky

Prodej, e-shop: - Bio potraviny - čaje - doplňky stravy - kosmetika - drogerie - drahé kameny

Výroba marmelád, džemů a sirupů z ovoce a bylin.

Internetový obchod, e-shop: -potravinové doplňky, doplňky stravy

Prodej: - potravinové přípravky a stabilizátory do potravin

Prodej, distribuce: - čistá třtinová melasa - třtinová melasa s výraznější chutí - třtinová melasa s beta-glukanem - BETA - EXTRAKT s meduňkou lékařskou - BETA - EXTRAKT s jinanem dvoulaločným - BETA - EXTRAKT s rakytníkem řešetlákovým - pravé hořické trubičky s třtinovou melasou a beta-glukanem - sušenky s perníkovým kořením a ...

Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - doplňky stravy - přírodní kosmetika

Internetový obchod, e-shop: -doplňky stravy -vitamíny

Neera Detox kúra je vskutku jednoduchý, ale účinný detoxikační program obnovující zdraví, přirozeně zeštíhlující a úspěšně bojující proti stárnutí. Prodej balíčků pro detoxikační kúru. Dále prodej doplňků stravy (magnesium, vitamíny a minerály).