Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Prodej přípravků TČM Green World, Liwest, Diochi. Tradiční čínská medicína, bylinné čaje, protizánětlivé přípravky.

Prodej: -přípravek na zvětšní prsou natural push-up.

Online prodej přírodní kosmetiky, drogerie, přírodních doplňků výživy a biopotravin.

- UHLÍKOVÝ OBVAZ - AROMA KERAMICKÉ DESTIČKY - BIO KOSMETIKA - BIO ROSTLINNÉ OLEJE - DOPLŇKY STRAVY - ÉTERICKÉ OLEJE - EXTRAKTY A KONCENTRÁTY - KNIHY AROMATERAPIE - KOLOIDNÍ STŘÍBRO - KOSMETIKA - PRAKTICKÉ POMŮCKY - ROSTLINNÉ OLEJE

Alternativní medicína, léčitel: - diagnostika - masáže - produkty čínské a tibetské medicíny - měření energetických drah - energetické působení.

Poradenství: - v oblasti zdravého životního stylu. Prodej: - produkty pro prevenci a upevnění zdraví na bázi staré čínské a tibetské medicíny - produkty pro péči o chrup, pleť, v lasy. Masáže.

Kadeřnický salon. Péče o zdraví a tělo-Masáže.Dornova metoda. Výživové poradenství bez hubnoucich přípravků, měření EAV- diagnostika, poradce Energy

Prodej produktů zdravé výživy vhodné pro diabetiky.

Prodej - výživa pro fitness Internetový obchod - výživa pro fitness Dámský fitness - fitness centrum pouze pro ženy Sportovní centrum - skupinová cvičení - FitBox, Pilates, Power joga, SM Systém, kruhový trénink, cvičení pro těhotné

Prodej: - výrobky firmy SCITEC NUTRITION - potravinové doplňky - proteiny

Fitness centrum - TRX - power jóga - pilates - jóga pro děti - flowin - flowin pilates - zumba - zumbatomic Poskytování - výživové poradenství

Výživové poradenství i pro sportovní a redukční výživu, diabetes, celiakii. Odborné přednášky a služby fitness instruktorka. Diagnostika vašeho současného stavu, sestavení jídelníčku a posléze dohled a pravidelné konzultace. Pořádáme lekce zumby.

Maloobchod, prodej: - potraviny - ovoce, zelenina - potravinové doplňky s houbou - REISHI - investiční zlato a investiční stříbro.

Velkoobchod, prodej: - potraviny - drogerie.

Jsme specializovaný E-shop se sportovní výživou. Nabízíme jen ty nejkvalitnější produkty.Proteiny, sacharidy, aminokyseliny, anabolizéry, bcaa, kreatiny, spalovače tuků, kloubní výživu, vitamíny.

Dovoz potravinových doplňků ze zahraničí pro jednotlivce i celé rodiny..

Byliny a drogerie. Maloobchod, prodej: - byliny - drogerie - kosmetika z Mrtvého moře, z Mumia - léčiva, léčivé přípravky, vitamíny, čaje - keramika - potravinové doplňky - produkty z konopí - přírodní šťávy ecomedik - zástupce Salus.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby

Prodej: - přírodní doplňky stravy - koloidní stříbro - přípravky pro alergiky - přírodní kosmetika - výluhy z pupenů - betaglukany - hubnutí - zdravé opalování - péče o vlasy - alternativní medicína - finclub - finské přírodní preparáty - přírodní antibiotika.

Internetový obchod, e-shop: - bezlepkové potraviny - zdravá výživy - bylinné produkty firmy Diochi - ekologické drogerie Dedra.

Přírodní kosmetika, potravinové dopňky: - pleťová, tělová, solární kosmetika - výživové doplňky - hyaluron na vrásky.

Distribuce: -potravinové doplňky nejvyšší kvality z Finska (nápoje, kosmetika, vitamíny, přírodní léčivé prostředky).

Poradíme Vám se zdravotním stavem na základě individuálního přístupu, či pomocí certifikovaných lékařských přístrojů. -zhotovení aurogramu, měření geopatogenních zón, kurzy REIKI..

Léčivé byliny a zdravá výživa. Prodej: -léčivé byliny -zdravá výživa -přes 200 sypaných léčivých rostlin a jejich směsí - pravé černé, zelené a bílé čaje...