Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Firma Pharma 2, a.s. provozuje v Praze tři lékárny - ve Vodičkově ulici (Praha 1-Nové Město), na Hlavním nádraží (Praha 2-Vinohrady) a na Suchdolském náměstí v Suchdole (Praha 6). Lékárny nabízejí kompletní sortiment léků na lékařský předpis i velký výběr volně dostupných léčiv, zdravotnické potřeby a další. Ve Vodičkově ulici a na Hlavním ...

Maloobchod, prodej: - léčebná kosmetika - vlasové šampony a vody - krémy, gely a vody při akné - kosmetické přípravky - masážní emulze HELAX - výrobky z minerálů Mrtvého moře - kosmetika TEATRE z australského čajovníku - kosmetika HIMALAYA, WELEDA, RYOR, FREEMAN, DERMACOL, NIVEA, GARNIER, BAREKOL, POND´S, JOHNSON, TEATRE, RADOX, ...

Prodej: - kosmetika (péče o pleť, tělo a vlasy) - přírodní doplňky stravy.

Produkty: - nealkoholické nápoje v biokvalitě - biosušenky - exotické nápoje ze zeleného kokosu nebo ibiškový nápoj - bio čaj - horký ibišek se skořicí - výborná italská káva - izotonický nápoj z přírody.

Firma se zabývá obchodní činností v oblasti prodeje zdraví prospěšných výrobků.Její obchodní zástupci zboží prezentují způsobem přímého prodeje na předem dohodnutých přednáškách u zákazníka doma. Výrobky jsou tak nabízeny a předváděny přímo u zákazníka v domácím prostředí, kde se eliminují jakékoliv negativní vlivy a přitom jsou klientovi ...

Služby: - poradenství, semináře zdravotní životní styl.

Patentní přípravky Bylinná léčba představuje základní pilíř systému léčebných metod tradiční čínské medicíny.

Bylinné produkty pro každého bez chemie.

Maloobchod: - sportovní potřeby - sportovní textil. Služby: - klasická masáž - myostimulátor - nastřelování naušnic. Prodej: - výživa pro sportovce - bylinky.

Výroba: -cereální potraviny -müsli. Provozovna: -76922 Holešov Palackého 360, areál Dřevopodniku.

Maloobchod, prodej: -vážené ořechy -sušené ovoce -čaje -dia výrobky -výrobky ze sóji. -bezlepkové výrobky -chladírenské zboží ze sóji (jogurty, salámy, paštiky, sýry, tofu).

prodej zdravých kosmetických produktů

Prodej, e-shop: - speciální kosmetika značky NWA aloe vera - doplňky výživy - káva - parfémy - šperky.

Prodej, e-shop s léčivými bylinkami, koření.

Poradenství v oblasti zdravého životního stylu - hubnutí, kondice, přibrání svalové hmoty, energie

Jsme oficiálním dovozcem a distributorem přírodních doplňků stravy s obsahem medu a včelích produktů společnosti Tentorium. Naleznete u nás široký sortiment dražé, bobulových dražé a sirupů s obsahem medu, pylu, propolisu, pergy, mateří kašicky, chlebiny a celé řady bylinných a houbových extraktů.

Obchodní příležitost pro distributory. Prodej, distribuce, poradna pro ozdravné programy a celkovou péči o člověka a jeho tělo: -ojedinělý a účinný program detoxikace, regenerace buněk a harmonizace imunity, vedoucí k celkovému upevnění zdraví -efektivně řeší problémy zažívání, metabolismu, bolesti hlavy apod. -podpora zdraví pomocí čistých ...

Výroba: - potravinové doplňky, superfoods - bio rostlinné oleje - extra panenské olivové oleje z Kréty - bio bezlepkové potraviny - esenciální oleje z Austrálie Dovoz, eshop: - čokolád značek Venchi, Pacari, Balance, Dolfin, Stainer, Madecasse.

Prodej výdejníky, POU, filtrační systémy a pítka. Profesionální odvlhčovače. Přírodní a značkové balené vody.