Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Prodej: - zdravá výživa a biopotraviny - přírodní kosmetika - literatura - chlazené produkty - dia, bezlepkové potraviny - čaje - poradenství.

Dovoz a distributce: - potravinářské zboží. Zastoupení značek pro ČR: - PFANNER pro-džusy, šťávy, nektary, ledové čaje - HORRLEIN - křeny, česneky, kořenící přípravky - SZOBI - džusy, štávy, nápoje - WINSENIA a WILDE - oříškové a kakaové pomazánky - CARAPELLI - olivový olej - ASSUGRIN - nízkokalorická sladidla - MILFORD - ...

Vývoj, výroba i prodej: - doplňky stravy a zdravotnické prostředky Acai Berry

Dovozce a prodejce kosmetických přístrojů a krému za skvělé ceny. Produkty: - laserové přístroje - žehličky na pleť - přístroje na hubnutí - detoxikace - výživové doplňky - krémy proti vráskám.

Prodej: - potravinové doplňky pro zdraví a prevenci, napomahají k léčbe nemocí a biokosmetiky.

Prodej přírodních produktů pro zdraví: - zdravá výživa - vitamíny - minerály.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sportovní výživa - fitness zařízení - oblečení a odborná literatura Provoz fitcentra.

Výroba a prodej doplňků stravy přírodního charakteru

Společnost Bioprodejny s.r.o. vznikla v roce 2009. Provozujeme dvě prodejny biopotravin v Praze, Bio Smíchov a Bio Dejvice. Obě tyto prodejny patřily v minulosti do sítě prodejen Albio. Na tuto tradici se snažíme navázat velmi širokým sortimentem biopotravin včetně čerstvého ovoce, zeleniny, pečiva, mléčných výrobků a masa.

Maloobchod, prodej: -racionální a zdravá výživa

Prodej: -potraviny zdravé výživy -bio potraviny -celozrnné pečivo -dia a bezlepkové potraviny -100% ovocné a zeleninové šťávy -oleje lisované za studena -semínka, oříšky, sušené ovoce -přírodní vína -čaje -bylinky.

Poradna o zdraví k posílení imunity a k řešení zdravotních potíží a problémů přírodní cestou - možnost konzultace a nákupu přírodních bioaktivních vitamínů a minerálů, tzv. přírodních antibiotik na záněty a infekce, přírodní kosmetiky a dalších biologicky aktivních doplňků výživy, které mají mezinárodní certifikát kvality ISO 9000 – 9002, FDA ...

Prodej: - bylinky - bylinné extrakty - čaje - káva - přírodní kosmetika - ekologická bytová kosmetika.

Fytona přírodní cesta ke zdraví - český výrobce přírodní kosmetiky a potravních doplňků.

Internetový portál, kde lze najít jednak cviky pro posilování a fitness a zároveň nakoupit vše potřebné.

Restaurace, prodejna a e-shop zdravé výživy. Na restauraci nabízíme krom polévky a menu 3 jídel také velké množství BIO nápojů, BIO kávy i námi pečených zákusků. V našich 2 prodejnách v Pardubicích (na třídě Míru a nově na Palackého naproti pivovaru) máme kolem 3000 druhů zboží (BIO potraviny, přírodní kosmetika, ekodrogerie, knihy) z nichž je ...

Prodej, e-shop: -dárkové zboží -keramika -hračky, dýchací zvířátka -obrázky -ručníky -víno -květiny -nevadnoucí růže -šperky -balanční náramky -hodiny -Missiva -Emulips -OKG -dřevěné hračky, puzzle -knihy.

Generální distributor herbálního přípravku AntiEthanol 07

Prodej: - kosmetické produkty a vitamíny, minerály firem JUST a NAHRIN. Služby: - poradenství.

Lékárna. Prodej, výdej, e-shop: -léky volně prodejné -homeopatika -doplňky stravy -léčebná kosmetika -čaje -dětský sortiment -veterinární přípravky.

Prodej: - sportovní výživa. Distribuce italské sportovní a doplňkové výživy do velkoobchodních i maloobchodních prodejen.

Prodej: - zdravá výživa - bio potraviny - ekologické čistící prostředky - přírodní, dekorativní kosmetika

Prodej: - byliny - bylinné produkty.

Specializovaný maloobchod a distribuce potravinových doplňků Vitilem+ a Caporte pro léčbu vitiligo a psoriázy.

Samoobslužná bio prodejna. Prodej, maloobchod: -zdravá výživa.