Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Krabičková dieta. Služby: -dietní jídlo, na zhubnutí od poradkyně pro výživu a nutriční terapeutku -připravíme 5 porcí vyváženého, chutného jídla. Prodejna OKAY Market s.r.o.: Po-Pá: 06:00 hod - 09.00 hod. Po-Čt: 17:00 hod - 24:00 hod. Ne: 17:00 hod - 24:00 hod

Zabýváme se prodejem zdravé výživy, potravinových doplňků a přírodní kosmetiky

internetová lékárna www.fajnlekarna.cz

Prodej, distribuce: - výrobky společnosti Gano Excel - produkty obohacené o extrakt houby Ganoderma lucidum (Reishi) - potravinové doplňky, doplňky pro zvláštní výživy, doplňky stravy - produkty pro zdravý životní styl s výraznými léčivými účinky: na posílení imunity, k ozdravení a omlazení organismu, prevence cukrovky, hypertenze, ...

Distributor OKG: -zdravá výživa -odborné poradenství.

V programu NástrojeZdraví® společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Naším záměrem je přinášet vám produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Výroba a prodej: - bezlepkové pečivo a těstoviny.

Poradenství, prodej: - parfémy - zdravá výživa.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

E-shop, kde si můžete objednat čistě přírodní produkty společnosti Forever Living Produtcs.Jedná se o potravinové doplňky a kosmetiku, kde základem je aloe vera.

Mise společnosti Vetrisol – vnášet Vitalitu do života – je výrazem snahy porozumět životu spotřebitelů v jedenadvacátem století a jejich potřebám pomoci tak, aby zákaznící lépe vypadali, lépe se cítili a měli více ze života. Společnost Vetrisol byla založena v roce 2006. Specializuje se na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a veterinárních ...

Prodej doplňků výživy pro sport, posilování a aktivní životní styl. Prodej proteinů, gainerů, aminokyselin a ostatních suplementů pro kvalitní svalovou hmotu.

Fitness gym - fitnescentrum s nejlepší tradicí v Hodníně. Nově otevřená a dynamicky se rozvíjející. Nachází se v budově Sokolu ve středu města. Poskytuje: -aerobic club -kardio zóna -největší fitness, gym -cvičební plocha 420 m2 -80 stanovišť, míst na cvičení -individuální cvičební program -profesionální instruktoři (instruktor, ...

- výroba : - uzeniny - krmiva - potraviny pro zvláštní výživu - bezlepkové potraviny.

Prodej, maloobchod: - byliny a dárkové balení - vaporizace bylin a půjčovna vaporizérů

Distribuce, velkoobchod, prodej, export, import: - parafarmaceutické přípravky, parafarmaceutika, tablety - ornamentní, velkoplošné sklo: - čiré, oranž, hnědé - vybrané druhy s drátem.

Prodej: -zdravá výživa -potraviny pro diabetickou a bezlepkovou dietu -chlazené potraviny pro vegetariány -léčivé byliny a směsi.

Přirozené působení čisté přírody na Váš organizmus Zdraví není samozřejmostí. O zdraví je třeba pečovat. Řeště i své zdravotné problémy: žaludek, slinivka, žlučník, ledviny, kožné potíže, alergie, astma, prostata, hubnutí atd...

Analýza těla lékařsky ověřeným přístrojem InBody, tvorba indviduálních jídelníčků dle parametrů klienta, plán pohybových aktivit, prodej výživových doplňků.

Nabídka programů pro prevenci civilizačních onemocnění, sestavení tréninkových plánů a jídelníčků. Health Institute pracuje zcela individuálně a nabízí na míru připravené programy, které mohou využít klienti s velmi osobitými (např. časovými) požadavky.

Prodej: - zdravá výživa - biopotraviny - bezlepkové potraviny - sportovní výživa - filtrace vody - diapotraviny.

Maloobchod, prodej, E-shop, internetový obchod: - doplňky sportovní výživy všeho druhu od více než 30 výrobců, nejen pro sportovce - fitness výživa - diety, spalovače tuku, kloubní preparáty - vitamíny - minerály - stimulanty energie - iontové nápoje.

Maloobchod, prodej, eshop: -sportovní výživa -výživa pro sportovce prodejny: F&V - Hradec Králové Habrmanova 192/2 Tel: 775 333 962 Icq: 473599161 Email: info@vitaminshop.cz Po - Pá: 9.00 - 17.00 hod. F&V - Jablonec nad Nisou Liberecká 631/14, 466 01 Jablonec nad Nisou Tel: 776 626 022 Icq: 463459630 Email: ...

Zdravá výživa Služby: -bezlepková dieta -výrobky pro diabetiky -biopotraviny -kozí výrobky -kombucha-houba, nápoj -bylinky+ovocné čaje, zelené čaje -tofu, klaso, polenta, seitan, sojová majonéza, jogurty -každý lichý týden (čtvrtek) celozrnné koláčky s ovocem+bezlepkový chléb -každá středa kváskový chléb.

Firma HAGES, spol. s r.o. byla založena v roce 1992 jako úzce specializovaná obchodní společnost pro prodej a technologické poradenství v oboru potravinářských přísad. Prodejní servis je zajišťován odbornými zástupci pro oblast Čech z Prahy, pro Moravu z Boskovic a pro Slovenskou republiku z Košic.