Dietní potravinové doplňky mohou usnadnit cestu k cíli. Do této kategorie patří čaje na hubnutí, vitamíny, probiotika, vláknina, zdravá sladidla, goji, vláknina a mnoho dalšího. Většina těchto produktů je vhodná pro diabetiky díky nízkému obsahu cukru.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - produkty společnosti OKG: - Matol KM přírodní bylinný produkt s 13 tonických bylin a minerálů.

Výroba, zakázková výroba: -potraviny zdravé výživy: -vitamíny -minerály -iontové nápoje pro sportovce -přípravky na hubnutí -bylinné výtažky.

Poradenství v oblasti péče o pleť a tělo, dermatologické ošetření, masáže. Prodej produktů Miss Cosmetic.

Prodej: - kosmetické produkty a vitamíny, minerály firem JUST a NAHRIN. Služby: - poradenství.

Distribuce Finclub. Maloobchod, prodej: - přírodní doplňky stravy - přírodní kosmetika.

Poradenství, maloobchod, prodej: -léčebná a okrasná kosmetika: -prevence a regenerace organismu -relaxace těla, mysli i duše -zdravá výživa -posilující přírodní výrobky -koupele, masáže, aromaterapie.

Distribuce: - potravinové doplňky.

Distribuce - racionální potraviny HERBALIFE

Výroba - dietní potraviny

Maloobchod,prodej. -zdravá výživa -dietní potraviny -vitamíny -čaje.

-Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Pronájem a leasing movitých věcí. -Výroba potravinářských výrobků z kukuřice.

Služby: -fitcentrum, posilovna: -tréninkové plány -permanentky -při požádání i osobní trenér. Prodej: -vitamínové nápoje -potravinové doplňky.