Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Prodej, eshop: - CD - DVD - knihy - hry - parfémy - čaj, káva - domácnost.

E-shop se zdravou výživou a 100% přírodní kosmetikou - potraviny - doplňky stravy - kosmetika - čaje a kávy - koření - ekorogerie

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Přírodní produkty: - čaje, byliny - tinktury - přírodní kosmetika - čistící EKO prostředky - RAW výrobky

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

V e-shopu společnosti Verra Science s.r.o. můžete nakoupit čaje pro těhotné ženy, vitamínové komplexy (doplňky stravy) pro podporu plodnosti a těhotenství. Také můžete využít možnost webináře a jiné zajímavé akce.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové potraviny - fair trade i dia výrobky - přírodní kosmetika - potravinové doplňky - kozí výrobky - vegetariánské produkty - čaje.

Zdravá výživa. Prodej: - bezlepkové, dia potraviny - obiloviny, luštěniny, rýže, mouky, slady, pochutiny - produkty pro vegetariány - čerstvé celozrnné a kváskové pečivo - kozí výrobky - čaje, čajové směsi.

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Prodejna a e-shop kvalitních středoamerických ARABIC a jihoasijských ROBUST výběrových kávových směsí. Směsi tvoří několik druhů zrn s různým typem pražení - každá káva má tak jinou chuť a akcent.

Provoz e-shopu s chorvatskými produkty - víno, kosmetika, drogerie, potraviny, dekorace, grilování

Poradenství v oblasti gastronomie kávy. Nabízíme široký sortiment výrobků - káva, čaj, čokoláda pro espresso bar, kavárnu, cukrárnu, restaurant, hotel či sídlo firmy. Připravíme nabídku přímo na míru, včetně technologie zdarma, školení přípravě lahodného cappucina a exelentního espressa značky Carraro, Damiano a další.

Služby: - ubytování - apartmánový dům ve Slavičíně. Zahrádkářské a chovatelské potřeby: - Horní náměstí 109 tel.: 603212510. Eshop, internetový obchod s čajem a kávou

Dodávka, prodej, generální opravy, servis, projekce: -stroje a zařízení pro zpracování dřeva -nové technologické celky -použité stroje a zařízení -kombinované komplety -náhradní díly -odkup strojů a zařízení. Italské speciality, maloobchod. www.sapari.cz Náměstí Svobody pasáž pod KB. Saporidi Italia. Otevírací doba: Po - ...

Jsme malá rodinná pražírna s kavárnou v městečku Kašperské Hory, které se nachází v srdci Šumavy. V naší nabídce, kterou během roku obměňujeme, najdete několik druhů kávy té nejvyšší kvality z různých koutů světa. Všechny naše kávy, které pečlivě vybíráme a dohlížíme na jejich pražení, lze také ochutnat a zakoupit přímo v pražírně kávy. Součástí ...

Dovoz a distribuce italské horké čokolády CIOCONAT a kávy L´ANTICO. Distribuce značek HOT APPLE, JAFFA CHAMPION, MLESNA.

Dovoz, distribuce: -káva MAURO. Eshop: -caffé MAURO -hrníčky na kávu. Distribuce, prodej: -anglické čaje LONDON -horké čokolády -horké nealkoholické nápoje -frappé. Prodej, servis: -espresso kávovary WEGA, SAECO. Gastrobazar: -kávovary.

Prodej, e-shop se sypanými bylinnými čaji

Neroli Decor. Maloobchod, prodej: -dárkové předměty. -sypané čaje.

E-shop a prodejna piv a nápojů. Na skladě máme: pivo, víno, alkohol, medovinu, cider, kávu, čokoládu, limonády.

Internetový obchod s čaji, pečenými i kvetoucími, s horkou čokoládou, kávou, medovinou a dárky.

Společnost Ambere s.r.o. se specializujeme na čerstvě praženou kávu. Naleznete u nás výtečnou kávu se silnou chutí a vůní, která zpříjemní jakékoliv chvíle ve vašem životě. Prodáváme zrnkové směsi, dárkové balení a zajišťujeme také servisní služby.