Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Internetový obchod, e-shop: - varné sklo - konvice na čaj - džbánky, karafy - skleněné pekáče - skleněné kojenecké lahve - čaje.

Služby: - nápojový servis pro všechny typy kancelářských klientů - suroviny do automatů

-Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Prodej: - ženšenové čaje - ženšenové koncentráty - kořeny z šestiletého ženšenu

E - shop: - čaje - čajové směsi - čajová škola - čajový catering

Naše společnost byla založena roku 1995. Dnes již patříme na českém trhu mezi známé dovozce a distributory výběrového sortimentu, jako jsou čaje London Herb, Clipper, Celestial, Qi, zavařeniny a bonbóny Mrs.Bridges, Mission Deli Wraps, sušenky Walkers, marmelády Mackays, cereálie Jordans, čokolády Green & Black a další.

Velkoobchod, prodej, e-shop - jednodruhová káva - čaj - směsi na espresso - originální příslušenství na přípravu kávy nebo čaje.

Maloobchod: - biopotraviny - zdravá výživa - doplňky zdravé výživy - čaje, masti, kosmetika - literatura - přírodní výživa pro makrobiotiky.

CoffeeMarket.cz Cukrárny a kavárny

Výroba, distribuce a prodej: -káva Alfredo -čaj EILLES TEE -čokoláda Eilles

E-shop: - káva - čaj - čokoláda - kokosový cukr - šálky a konvičky - krabičky na čaj - přírodní koupele

Prodej kvasného lihu, likérů a kávy

E-shop: - káva - kávovary - horká čokoláda

Jsme jedna z nejdéle fungujících pražíren v ČR. Za víc jak 25 let pražení kávy, nám prošly rukama a také pražičkou, stovky kvalitních druhů káv. Dokonalým pražícím postupem Vám zprostředkujeme maximální kávový zážitek.

Naše společnost LEBO, s.r.o. je na trhu již více jak 23 let a svou činnost má zaměřenou do oblasti prodeje lékárenského sortimentu. Jsme dlouhodobou lékárnou na českém trhu a svou činnost provozujeme v sedmi lékárnách v okresech Svitavy a Blansko. Prodáváme volně prodejné léčiva, prostředky na podporu zdraví moderního životního stylu, léčebnou ...

Pražírna kávy, kavárna, restaurace. E-shop - zrnková káva.

Velkoobchod, e-shop s čaji Chelton a JaF - sypaný čaj - černý, zelený čaj. Vzorková prodejna: Kostelní 148 (nad náměstím) Beroun

Pražírna, pražení, distribuce, e-shop: - káva

Prodej, e-shop - produkty přírodní medicíny - přírodní kosmetika - čaje, byliny, houby - oleje - cuktrovinky, pochutiny.

Specializovaný velkoobchod, internetový prodej, eshop, e-shop: - tabákové výrobky - vybrané kuřivo: - cigarety - exkluzivní doutníky - tabáky - dýmkové, cigaretové, šňupací - elektronické cigarety a doplňky - kuřácké potřeby - zapalovače, dýmky, střihače, čističe - káva, čaj a doplňky - alkoholické nápoje - nealkoholické ...

Prodej, oprava, servis, půjčovna: - profesionální kávovary - zrnková káva - horká čokoláda

Zpracování použitého textilu a velkoobchod s použitými oděvy - přímý dovoz; Export / Import. Přímý a oficiální dovozce dominikánské kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EU Velkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a dalšími produkty z Karibiku. Rum Brugal.

Prodej - kávovary - kávové kapsle - zrnková káva - čaj. Půjčovna a servis kávovarů.