Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Maloobchod: - smíšené zboží.

Prodej - přírodní kosmetika - čaje Internetový obchod - čaje - přírodní kosmetika

Naší hlavní náplní je pražení zrnkové kávy.

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Dovoz a prodej italských specialit přímo od výrobců. Např. neapolská káva, extra panenské olivové oleje, vinný ocet, balsamico, domácí těstoviny, italské delikatesy, DIA výrobky, bezlepkové potraviny atd. Kamenná prodejna slouží také jako výdejní místo našeho e-shopu.

Internetový obchod - káva - čaj - včelí produkty - horká čokoláda - dárkové dózy Tisk DTP Nakladatelství

Prodej - čaje černé, zelené, bylinné Čajovna

Prodej - dárková balení kávy a čajů.

Europlant s.r.o. - distributor léčiv, zajišťuje prodej a marketing kompletního sortimentu léčivých čajů, čajových směsí a dalších produktů pod značkou Megafyt na českém a slovenském farmaceutickém trhu..

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Prodej surovin do nápojových automatů.

Velkoobchod s potravinami produkovanými a rukodělnými výrobky na principu Fair trade.

Internetový obchod: - káva - čaje - kávovary.

Dovoz, pražení (výroba), distribuce, prodej: -káva TCHIBO, JIHLAVANKA, DAVIDOFF CAFÉ -pražená mletá -instantní -volně sypaná prémiová zrnková káva -instantní kávové speciality a čokoládové nápoje. Prodej, distribuce spotřební zboží TCHIBO. Provoz kaváren (kavárny): Kávový bar Tchibo (v různých městech ČR).

Stolní voda v barelech o obsahu 18, 9 l: -WATERCOOLERS. Vhodná pro: -kanceláře -dílny -domácnosti. Instantní nápoje: -nescafé Makambo -capuccino -capuccino Amareto -čokoláda -studený pomerančový nápoj -citronový nápoj ledový, horký -jontové nápoje -for active.

Velkoobchod, prodej: -potraviny -rostlinná másla a oleje -tuky na pečení a smažení -majonézy a tatarské omáčky -vejce -saláty BONECO -paštiky -mléčné výrobky -čaje LIPTON -oleje a margaríny -ztužené pokrmové tuky -majonézy -droždí -listové těsto -zemní stavbay Služby: -rozvoz po celém jihočeském kraji do 24 ...

Distribuce kávy Full Cup: - dodávky kávy - prodej kávy, kávových produktů - pronájem kávovarů.

Prodej kávy, čaje a čokolády s přídavkem houby Reishi.

Velkoobchod: potraviny - velký sortiment -potravinářským zbožím a logistickým zabezpečením. - konzervovaná zelenina a ovoce, káva, pivo, víno, ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje, jakož i doplňkový sortiment. Jsme zaměřeni především na export a reexport do zemí střední a východní Evropy. Dodáváme rovněž zboží do duty free zón a ...

Prodej - čaje - teplé a studené nápoje - nápoje v bio kvalitě - celozrnné pečivo sladké, slané Pronájem - prostory Čajovna - čaje, teplé a studené nápoje - nápoje v bio kvalitě - nekuřácké prostředí - celozrnné pečivo (sladké, slané) - pořádání koncertů (malých) Pořádání ...