Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Velkoobchod a velkosklad: -pravý čínský čaj(zelený, bílý, oolong, jasmínový) -dárkové balení.

Maloobchod, prodej: - čaje - keramika - chemikálie do bazénů.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - potraviny - drogerie - smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: - čaje - byliny, bylinné čaje - Natural racionální výživa - káva - čokoláda, pralinky, med.

Vyrábíme a distribuujeme: - kávové náhražky - pražené a mleté obiloviny - pufovanou rýži - piškoty a sušenky - přípravky na pečení - instantní a granulované čaje - směsi k přípravě těst - instantní kakao Distribuujeme: - kakao a kakaové směsi - rýži a luštěniny - hořčici - ocet

Spotřební družstvo, obchodní družstvo. Provozování maloobchodů, velkoobchodů: - potraviny a smíšené zboží.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pražená káva -koření -suché plody. Pražírna kávy.

Pražená káva. Po upražení: -míchání kávy do směsí -čištění -balení -rozvoz odběratelům. Jsou to převážně kavárny, hotely, cukrárny a bary.

Supermarket TERNO. Maloobchod, prodej: -potraviny -uzeniny, masna, maso -ovoce, zelenina -drogerie -domácí potřeby -pečivo.

Servis kávovarů. Zajišťujeme záruční opravy všech typů automatických kávovarů značky DeLonghi a Jura. Podminky vyřízení záruční opravy se řídí platnými zákony. Pozáruční servis a generální opravy provádíme pro kávovary značek Saeco, DeLonghi, Jura, Ariete, Astoria, Aurora, Bezzera, Brasilia, Bravilor, Carimali, Cimbali, Faema, Futurmat, ...

Velkoobchod, maloobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - káva - slané pečivo - cukrovinky - konzervy.

Maloobchod, prodej: -zdravá výživa -sojové výrobky -kozí produkty -zeleninové, ovocné šťávy -sušené ovoce a ořechy -zeleninové pokojové bylinky -celozrnné pečivo -obiloviny -oleje lisované za studena -luštěniny -bio potraviny -čaje -mořské a sladkovodní řasy -potraviny vhodné pro alergiky na laktozu a lepek ...

Čajová zahrada. Prodej: -čaj -káva -keramika

Import, velkoobchod, maloobchod, prodej: -strojky na výrobu frappé /frapé/ - řecká káva. Export: -nářadí a nástroje. Velkoobchod, prodej, dodávka: -káva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čokoláda, cukrovinky -vína -čaje, káva -dárkové koše. Provozovna: -Víno & čokoláda Sadů Pětatřicátníků, Plzeň tel. 377320120.

Velkoobchod: - káva. Sklad: - tel.: 499899117.

Maloobchod, prodej, e-shop: - produkty pro diabetiky - čaje - byliny - přírodní produkty Zelená žabka - kamenný obchod Na Splavě 53 Česká Třebová

Cukrárna. Výroba, prodej, objednávka: -domácí zákusky -dorty-i s dětskou tématikou. Nabídka: -káva, čaj, pivo -cukrovinky -zmrzlinové poháry.

Pražírna, balírna kávy.

NABER KAFFEE Distributor značkové rakouské kávy NABER Káva NABER je určena především kavárnám, restauracím, specializovaným prodejnám či firmám na území celé České republiky.