Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Malá rodinná pražírna ze Znojma. Kavárna. E-shop: - káva VALI CAFFE - mletá káva - boxy na kávu - mlýnky na kávu

Společnost PPRgroup, s.r.o. prodává kávu, čaj, pochutiny a příslušenství.

Zdravotní poradna. Prodej: - produkty pro zdraví: - bylinné čaje - bylinné produkty - výrobky z rakytníku, ženšenu - masti, gely, oleje. ADAM FENG SHUI - školičky - konzultace - poradenství TERAPIE - lymfatické - spoušťových bodů

Prodej: - bylinkové čaje, více jak 160 druhů na prodejně - zdravá výživa - přírodní kosmetika, masti, oleje a tinktury - byliny - černé, zelené a ovocné čaje(sypané i porcované) - spolupráce s Irisdiagnostikem a bylinkářem R.Wojnarem - prodej výrobků firmy Energy.

Stanislaw Szczotka se zaměřuje na prodej bylinek, bylinných čajů, semínek bylin a dekorace.

Květa Štěpánková se zaměřuje na prodej různých druhů čajů, plantážních káv, sušeného ovoce, ořechů, čokolád a dárkových balíčků.

Bc. Lenka Miklíčková provozuje pražírnu různých druhů káv a kavárnu.

Manfood, s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní nákup, prodej a rozvoz potravin a nápojů.

Firma Botanico se zabývá ruční výrobou přírodních produktů. vyrábíme bylinnou kosmetiku a sirupu, dezinfekční a čistící prostředky. Připravujeme čajové a kořenící směsi. Balíme dárková balení s našimi produkty. Provozujeme také lahůdkářství a kavárnu.

POTRAVINY ESO s.r.o. se zaměřuje na prodej potravin a smíšeného zboží.

Již od prvních okamžiků bylo primárním cílem nabídnout lidem velký výběr hlavně kvalitních a chutných čajů a káv. V nabídce najdete jak černé, zelené či ovocné čaje, ale také i bylinné. Nabídka typů čajů byla postupem času rozšířena i o méně známé typy jako je rooibos či oolong. U káv jsme vsadili na ruskou firmu Orimi Trade, která vyrábí kávy pod ...

Prodej: - kvalitní kávová směs, čaje do automatů. Prodej, servis: - nápojových automatů RHEA Vendors..

Prodej, e-shop: - přírodní doplňky - sušené ovoce - bezlepkové potraviny - zdravá výživa - čaje - bio oleje - dochucovadla - ořechy.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Výroba, prodej: -bylinné čaje -sypaný čaj -velkoobchod, maloobchod -e-shop.

Prodej: -čaje -čajové dárky -káva -čokoláda -suché plody -dárkové předměty -keramika.

Dovoz, maloobchod, velkoobchod: -široký sortiment -pravý cejlonský čaj - ceylon tea -vysoce kvalitní velkolistý černý a zelený čaj -oblast Srí Lanka, Darjeeling - Indie a japonské čaje Sencha -rozličné, různé balení – originální dárkové dózy, porcovaný, sypaný čaj. Nápoj značka MABROC - kvalita, ocenění, certifikát. Internetový ...

Dobrůtky z Vysočiny s.r.o. je rodinná firma se zaměřením na pečení medových perníků, cukroví a pečených čajů.