Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Česká společnost Darka company s.r.o. z Brna je obchod zaměřující se především na prodej různých druhů káv a čajů. Kromě čajových směsí, pražených káv a bylinek má k dispozici v sortimentu více než 1100 druhů zboží a vybrat si můžete také na e-shopu. O čerstvost kávy Arabica je postaráno prostřednictvím pražírny, kde jsou vybírány jen ty nejlepší ...

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Na vynikající kávu se zaměřuje společnost MOTMOT Plus, s.r.o. coffee roastery z Brna. V e-shopu prodává výběrovou kávu, speciální blendy, vybavení pro přípravu kávy, ale také vánoční dárky, jako jsou doutníky, rumy, vouchery atd.

Prodej vín: - červená - bílá - růžová - oranžová - šumivá Prodáváme i doplňky: - sklenice - vývrtky - dárkové poukázky Zakoupíte u nás výběrové kávy i čokolády, přírodní cidery a naturální piva.

Prodej, pronájem, servis, rozvoz: - nápojové automaty - automaty na venkovní provoz - potravinové automaty - výdejníky vody - suroviny pro nápojové automaty, káva Lavazza, kelímky, míchátko, potravy, čaje.

V e-shopu společnosti Verra Science s.r.o. můžete nakoupit čaje pro těhotné ženy, vitamínové komplexy (doplňky stravy) pro podporu plodnosti a těhotenství. Také můžete využít možnost webináře a jiné zajímavé akce.

mydecision s.r.o. se sídlem v Brně provozuje e-shop degustuju.cz, kde naleznete sommeliérské produkty, jako jsou dárkové pivní sety, ale také kapesní deníky a poskytují možnost on-line rezervace degustace.

Poradenství v oblasti gastronomie kávy. Nabízíme široký sortiment výrobků - káva, čaj, čokoláda pro espresso bar, kavárnu, cukrárnu, restaurant, hotel či sídlo firmy. Připravíme nabídku přímo na míru, včetně technologie zdarma, školení přípravě lahodného cappucina a exelentního espressa značky Carraro, Damiano a další.

Dodávka, prodej, generální opravy, servis, projekce: -stroje a zařízení pro zpracování dřeva -nové technologické celky -použité stroje a zařízení -kombinované komplety -náhradní díly -odkup strojů a zařízení. Italské speciality, maloobchod. www.sapari.cz Náměstí Svobody pasáž pod KB. Saporidi Italia. Otevírací doba: Po - ...

Dovoz a distribuce italské horké čokolády CIOCONAT a kávy L´ANTICO. Distribuce značek HOT APPLE, JAFFA CHAMPION, MLESNA.

Neroli Decor. Maloobchod, prodej: -dárkové předměty. -sypané čaje.

Společnost Ambere s.r.o. se specializujeme na čerstvě praženou kávu. Naleznete u nás výtečnou kávu se silnou chutí a vůní, která zpříjemní jakékoliv chvíle ve vašem životě. Prodáváme zrnkové směsi, dárkové balení a zajišťujeme také servisní služby.

Přímý dovozce šafránu a šafránového čaje z Íránu. Na území ČR dále vyrábíme šafránové delikatesy jako např šafránový med, šafránový sirup, šafránové drinky v BIO kvalitě. Provozujeme e-shop a velkoobchod.

Kavovnik - velkoobchod s kávou: -káva světoznámých italských značek Lavazza, Pellini, Illy, Lucaffe, Bristot, Hausbrandt, New York, Segafredo a další. Zboží dodáváme do druhého dne po celé ČR, s rozvozem zdarma po Brně a okolí i v den objednání.

Dovozce italské kávy. Příslušenství ke kávě. Kávovary, kávomlýnky.

Prodej: - potravinové doplňky - čaje - kosmetika - aromaterapie - zdravotní punčochové zboží - dentální výrobky - kosmetika - masážní přípravky. Detoxikační medicína.

Maloobchod, prodej: -sypané čaje a plantážní káva OXALIS -vlastní míchání a aromatizování čajových směsí i zrnkové kávy -rozsáhlý výběr čínských čajových rarit -výhradní distributor renomované indické čajové firmy Premier´s -pestrý výběr dárkových balení na bázi čaje a kávy -rozsáhlý výběr původní české keramiky ...

Výroba a prodej: - instantní směsi do nápojových kávovarů, automatů - čaj, káva, cappuccino - doplňky, smetana, kelímky. Prodej: - kávovary značka SAECO, SIEMENS, NESPRESSO, SOLAC, ROWENTA a další -sedací vaky Fatboy Covim. Služby: - cateringové služby, organizování společenské akce, svatba a svatební hostiny, program, ...

Prodejna: -bylinné biočaje, čajů, směsí, bylinkové čaje -koření -ovocné pomazánky a med -bylinné sirupy -oleje lisované za studena -vegetariánská pomazánka -zrníčka pohanky -špaldy a dýně -špaldová káva -polévky svaté Hildegardy -léčivé aromatické olejíčky, éterické oleje. -aromaterapie.

Prodej: -bylinné čaje sypané, porcované -léčivé rostliny, byliny -léčivé masti, vitamíny -bylinné kapky -sirupy, oleje.

Znalecké odhady - nemovitosti. Právní servis a poradenství. Dodávka - káva. Pražení - káva. Rodinná kavárna. Komplexní geodetické práce.

Specializovaný obchod čajem Dilmah, dárky, čajový porcelán a potřeby, dárkové kazety .

Maloobchod, prodej: - dárkové koše - dárkové kazety - bonboniéry - káva, čaj - salámové kytice.

Velkoobchod - přírodní kosmetika ručně vyráběná - porcelán dárkové balení - sypané čaje - plantážní káva - dárkové zboží - porcelán (dárkové balení) - sypané čaje.

Nákup, prodej, e-shop: - potraviny - cukrovinky - zboží se zkrácenou dobou expirace - zboží z doprodeje nadbytečných skladových zásob