Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

V e-shopu Naturfit naleznete širokou nabídku sypaných čajů od čistě jednodruhových a ortodoxních čajů přes čaje aromatizované až po čaje – nečaje a jejich směsi. V portfoliu nechybí ani příslušenství pro přípravu čaje nebo kvalitní zrnková káva. Na výběr máte od čistě přírodních káv až po kávy aromatizované.

Prodej: - čerstvě rozpečené pečivo Fornetti: - sýrové, pizzové, meruňkové, nugátové, tvarohové, višňové - párek v rohlíku - káva a nealko nápoje.

Prodej: - bioprodukty, doplňky stravy - autorská keramika.

Maloobchodní, velkoobchodní, prodej: -káva

Velkoobchod, maloobchod: - alkoholické a nealkoholické nápoje - tabákové výrobky - káva - slané pečivo - cukrovinky - konzervy.

NABER KAFFEE Distributor značkové rakouské kávy NABER Káva NABER je určena především kavárnám, restauracím, specializovaným prodejnám či firmám na území celé České republiky.

Maloobchod: - léčivé rostliny - byliny - bylinkové čaje - koření.

Prodej - smíšené zboží

Prodej - ovoce - zelenina Prodej - nápoje Prodej - tabákové výrobky

Prodej - sirupy vyrobené z cukru v refrakci 55 brixů Výroba - sirupy vyrobené z cukru v refrakci 55 brixů Hostinská činnost

Prodej - čaje - koření Prodej - krmiva Prodej - byliny

Maloobchod - potraviny - nápoje

Prodej - pekařské kvasy pro chléb a pečivo