Patříte mezi milovníky čajů? Vyzkoušejte bílý, zelený, žlutý a černý čaj, Matcha, Rooibos, Honeybush, Mate, Lapacho, Pu-erh, kvetoucí a ajurvédský čaj. Na milovníky kávy čeká Cappucino, Espresso, Americano, Caffe Latte, vídeňská káva a Espresso Macchiato.

Maloobchod, prodej: -přírodní ovocná, bylinná a glycerinová mýdla -točená keramika -porcelán našich babiček Leander 1946 -ručně modelované a foukané sklo -medvídci starých časů - RUSS England -obrázky Ivy Hüttnerové, Emmy Srncové -borovička, vodka, rum a slivovička Bolka polívky -čaje speciální i pro každodenní užívání ...

Distribuce - čaje TAETEGO černé, ovocné, zelené, bylinkové.

Velkoobchod - drogistické zboží Velkoobchod - alkoholické a nealkoholické nápoje Velkoobchod - potraviny E-shop - alkoholické a nealkoholické nápoje - potraviny - drogerie.

Maloobchod, prodej: - bylinné a ovocné čaje - léčivé byliny - dobré koření - bylinné sirupy - bylinné kapky - bylinné masti - přírodní rostlinné silice - vláknina, psylium - kosmetika - masážní gely a oleje - přírodní kosmetika Ryor: - ayurvédské čaje.

Prodej - přírodní kosmetika - čaje - medovina - dárkové zboží - včelí produkty - medovina

Prodej - italská káva Internetový obchod - italská káva

Naší hlavní náplní je pražení zrnkové kávy.

Vinotéka - česká, moravská, maďarská, francouzská i nealkoholická vína - káva - občerstvení sýry, klobásy E - shop - vína - destiláty Dovoz - francouzská vína (burgundská)

Internetový obchod - káva - čaj - včelí produkty - horká čokoláda - dárkové dózy Tisk DTP Nakladatelství

Prodej - čaje černé, zelené, bylinné Čajovna

Velkoobchod - potraviny - spolupráce s obchodními řetězci GLOBUS, AHOLD, MAKRO

Velkoobchod s potravinami produkovanými a rukodělnými výrobky na principu Fair trade.

Dovoz, pražení (výroba), distribuce, prodej: -káva TCHIBO, JIHLAVANKA, DAVIDOFF CAFÉ -pražená mletá -instantní -volně sypaná prémiová zrnková káva -instantní kávové speciality a čokoládové nápoje. Prodej, distribuce spotřební zboží TCHIBO. Provoz kaváren (kavárny): Kávový bar Tchibo (v různých městech ČR).

Prodej kávy, čaje a čokolády s přídavkem houby Reishi.

Velkoobchod: potraviny - velký sortiment -potravinářským zbožím a logistickým zabezpečením. - konzervovaná zelenina a ovoce, káva, pivo, víno, ostatní alkoholické a nealkoholické nápoje, jakož i doplňkový sortiment. Jsme zaměřeni především na export a reexport do zemí střední a východní Evropy. Dodáváme rovněž zboží do duty free zón a ...

Prodej - čaje - teplé a studené nápoje - nápoje v bio kvalitě - celozrnné pečivo sladké, slané Pronájem - prostory Čajovna - čaje, teplé a studené nápoje - nápoje v bio kvalitě - nekuřácké prostředí - celozrnné pečivo (sladké, slané) - pořádání koncertů (malých) Pořádání ...

V našem e-shopu naleznete spoustu voňavých bylinek, dárků, čajů, kávy a spoustu věcí, které potěší jak Vás tak i Vaše přátele…Voňavé království ve Strašnicích

Jsme výhradní dovozce luxusní francouzské kávy Cafés Richard a čajů Comptoirs Richard určených pro profesionály z oboru gastronomie a firemní klientelu. Dodáváme kávovary Saeco a Gaggia a zajišťujeme na ně technické zázemí. Poskytujeme komplexní služby, včetně školení a doplňkových produktů.

Prodej. - překapávačů na kávu - espresso přístrojů - kávy - cappucina - čokolády - sušenek ke kávě.