Koření nachází uplatnění nejen ve světě gastronomie. Léčivé či aromatické byliny, mezi kterými nesmí chybět bazalka, heřmánek, pažitka a další, umělá i přírodní ochucovadla a směsi, jako jsou jíšky a bujóny a mnoho dalších produktů se využívají dennodenně.

Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Kvalitní koření a kořenící směsi dodává svým klientům firma Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o. Všechny naše produkty jsou vyráběny dle vlastních receptur a dle přání zákazníků. Vysoká kvalita výrobků je dána důkladným výběrem všech surovin, jejich šetrným zpracováním a důslednou kontrolou. Naši odběratelé jsou z řad potravinářských podniků.
Jaroslav Kostera, J.K.FOOD s.r.o.
Výroba, prodej, distribuce: -směsi koření -potravinářské přísady -potravinářské obaly -etikety ISO 9002.

Biolka, s.r.o. provozuje internetový prodej na svém e-shopu: - čaje - bylinky - koření - přírodní kosmetika - doplňky stravy - éterické oleje

Prodej, e-shop: - chilli omáčky - chutney - džemy

Distribuce: - maso na kebab (gyros) - koření - pečivo

bioapetit, s.r.o. prodává zdravou výživu: -Pí-produkty -výdejníky vody -BIO Potraviny -potraviny -potravinové doplňky -čaje -bylinky -koření -včelí produkty -kosmetika -éterické oleje -ekodrogerie -knihy a časopisy -dárkové předměty -Impalla klub.

Prodej, e-shop - vše na sushi - japonské potraviny a čaje. Catering - sushi catering u vás doma nebo ve firmě. Kurzy sushi - kurzy pro začátečníky i pro pokročilé - teambuilding. Provozovna Bistro Prameniště - adresa: Špitálka 37, 602 00 Brno.

Internetový portál pro zdraví a zdravý životní styl. Zdraví a krása: - návody - rady - doporučení. Vliv měsíce na lidské tělo a psychiku, online lunární kalendář. Léčivé rostliny, zdraví prospěšné potraviny, recepty pro zdraví. Zdravá zahrada: - rady a tipy - zakládání zahrady - péče o rostliny. Sekvenace DNA: - analýza ...

Schůzka 7.13, s.r.o. -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních ...

PIZZA MENU s.r.o. je eshop s Italskými výrobky, na svém eshopu prodávají různé potraviny od koření, přes mouky, zmrzliny, rajčata, kávy apod.

E-shop s kořením. Prodej jednodruhového koření, kořenících směsí bez glutamátu a směsí bez soli. Možnost nákupu koření v kamenné prodejně v Brně. Dárkové balíčky s kořením.

Uncle Baker s.r.o. se zaměřuje na výrobu amerického pečiva, jedná se o hamburgerové bulky, toustové chleby a hotdogy a prodává také omáčky a maso.

Bezobalové potraviny. Čaje. Farmářské produkty. Zdravé sladkosti. Koření. Svíčky. Olejíčky.

Prodej, e-shop: - přírodní produkty ÁJURVÉDA - potraviny a koření - čaje a kávy - doplňky stravy - kosmetika.

Bezobalový obchod s kavárnou v zero waste stylu. Prodej: - lokální produkty - výběrové kávy - koření - mouka, těstoviny.

Sortiment: - dýňové oleje - ovocné octy - další oleje

V naší prodejně naleznete vše potřebné pro dům i zahradu. Nakoupíte u nás domácí potřeby, sortiment papírnictví, hračky, dárkové a sezónní zboží, zdravou výživu, koření, drogerii, železářské potřeby, barvy a laky, zahradnické potřeby, sortiment pro kutily, ruční elektrické nářadí, hutní materiál a také stáčená vína.

Dovoz, e-shop: - vanilkové lusky - mletá vanilka - vanilkové esence - skořice - vanilkové víno

Velkoobchod, e-shop: - indické koření a potraviny - chalva - pasta tahini - čaje - omáčky - výrobky z kamene Onyx - bytový textil

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Společnost Sklizeno - MyFoodMarket, s.r.o. nabízí svým zákazníkům kvalitní potraviny s jasným složením. Naleznete u nás produkty převážně od českých či slovenských dodavatelů, ale nebojíme se ani kvalitních surovin ze zahraničí. Myslíme samozřejmě také na bezlepkáře, vyznavače RAW food, vegetariány či vegany. Část našeho sortimentu je v kvalitě ...

Přímý dovozce šafránu a šafránového čaje z Íránu. Na území ČR dále vyrábíme šafránové delikatesy jako např šafránový med, šafránový sirup, šafránové drinky v BIO kvalitě. Provozujeme e-shop a velkoobchod.

Velkoobchod, distribuce, prodej, e-shop: -alkoholické nápoje (láhve, KEG, plechovka, dárkové balení) -pivo Budějovické, Bakalář, Bavaria, Plzeňské, Bernard, Svijany, Litovel, Holba, Zubr, Krakonoš, Chotěboř, Krušovice -nealkoholické pivo -nealkoholické nápoje - ALOE VERA, AH-HOT FRUITS, 7UP, ABSINTH, AQUA PANNA -vína moravská, zahraniční, ...

Prodej masa a masných výrobků, tradiční uzené a speciality. Řeznictví. Uzenářství. České maso přímo z jatek. Tradiční uzenářská výroba. Regionální potraviny pouze od českých a slovenských dodavatelů. V prodejně můžete objednat a koupit: -hovězí, krůtí a drůbeží maso z vybraných chovů -tradiční uzeniny uzené přímo u ...

Výroba, prodej: -směsi koření a aditiv pro použití v masném průmyslu. Sídlo: -Bohunická 67, 61900 Brno.

Prodejna: -bylinné biočaje, čajů, směsí, bylinkové čaje -koření -ovocné pomazánky a med -bylinné sirupy -oleje lisované za studena -vegetariánská pomazánka -zrníčka pohanky -špaldy a dýně -špaldová káva -polévky svaté Hildegardy -léčivé aromatické olejíčky, éterické oleje. -aromaterapie.