Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Řeznictví s masem z lokálních ekofarem. Prodej, internetový prodej masa. Dodej kvalitního vyzrálého masa do restaurací a obchodů.

Řeznictví-uzenářství PÁLENÍK s.r.o. z Výšovic provozuje restaurace, kde poskytuje menu dle jídelního lístku a denní nabídky. Díky velkému prostoru lze v restauraci pořádat také nejrůznější víkendové akce a oslavy. V rámci cateringových služeb zajišťuje chlazená jídla, jídla z ohřívaného pultu (sekaná, rolády), polévky (zabíjačková, ovarová), ...

Velkoobchod, maloobchod: - maďarské speciality - maďarská paprika MOLNÁR z oblasti SZEGED - výrobky firmy Kalocsai - sypké papriky, paprikové, gulášové, česnekové a gril krémy, křeny a jiné výrobky. - nově maďarské klobásy(sladké, ostré a extra pálivé). - maďarská nakládaná zelenina

Zabýváme se prodejem lokálních potravin od vybraných regionálních výrobců. Provozujeme eshop a kamennou prodejnu Z Komůrky s výdejnou Zásilkovny a eshopu.

Dodávka, prodej, generální opravy, servis, projekce: -stroje a zařízení pro zpracování dřeva -nové technologické celky -použité stroje a zařízení -kombinované komplety -náhradní díly -odkup strojů a zařízení. Italské speciality, maloobchod. www.sapari.cz Náměstí Svobody pasáž pod KB. Saporidi Italia. Otevírací doba: Po - ...

Prodej: - kvalitní biopotraviny pro zdravou výživu - biohovězí, hovězí - biojehněčí - biokuřata

Dodavatel ovoce, zeleniny, moštů, nápojů, mléčných výrobků, masa, vajíček, omáček, těstovin, konzerv, pečiva, ale i vegetariánských produktů.

Jatka VLAMA, spol. s r.o. se zabývají porážkou jatečných zvířat, prasat, hovězího dobytka, skotu i ovcí.

Prodejna s farmářskými potravinami. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

Regionální farmářské potraviny. Prodej: -maso, uzeniny -pečivo -paštiky -ovoce, zelenina -nápoje -mléčné produkty -těstoviny, koření, mouka, luštěniny... -vejce domácí -čerstvé ovoce, zavařeniny, džemy -knedlíky -tyčinky -víno -pivo.

-Specializovaný maloobchod

Drůbeží jatka, jatky. Porážka, expedice, prodej: - drůbeže - kuřata, krůty, slepice.

Ekofarmu Pospíšilových najdete v obci Holubí Zhoř nedaleko Velké Bíteše. Zabýváme se jak živočišnou tak i rostlinnou výrobou. V současnosti obděláváme cca. 22 ha půdy, na které pěstujeme krmné plodiny pro naše zvířata a dále také zeleninu a v ovocném sadu různé druhy ovoce. Chováme krávy, prasata, ovce, kozy, slepice, psy a kočky. K prodeji ...

Rodinná farma Nový Dvůr pana Jiřího Kořínka se zaměřuje na chov krůt a výrobu a prodej krůtího masa a výrobků z něj. Pořídit si u nás můžete vysoce kvalitní krůtí maso, krůtu nebo krocana na rožeň či krůťata na dokrmení. Krůtí maso je dietní, je kvalitním zdrojem fosforu, draslíku, selenu a má nejnižší obsah tuku. Dále na naší farmě chováme ...

Řeznictví, uzenářství: - výroba masných a uzenářských výrobků - klobásy - uzeniny

Ekologicky hospodařící farma. Ekologický chov skotu a koní. Společnost MARWIN, v.o.s. je dodavatelem hovězího masa v Olomouckém kraji. Provozuje i vlastní jatka. Porážka, jateční opracování masa - vše v BIO kvalitě.

Řeznictví-uzenářství Martin Páleník. dlouhodobě provozuje řeznictví ve Výšovicích. Zde prodává masné pochutiny a uzeniny vysoké jakosti, a to převážně vlastní výroby. Zakoupíte zde salámy, klobásky, maso na gril, kuřecí čtvrtky, tlačenky, slaninu, droby a další sortiment.

Supermarket Kaufland. Maloobchod, prodej: -potraviny -ovoce, zelenina -papírnictví -spotřební elektronika -maso, uzeniny, masna -pečivo.

Služby : - svoz syrového mléka z farem - přeprava tekutých potravin

Řeznictví a uzenářství. Maloobchod, prodej: - maso, masné výrobky - uzeniny.

Velkoobchod a maloobchod: - mražené výrobky sladkovodní a mořské ryby, drůbež, kuřecí uzeniny

Společnost Sklizeno - MyFoodMarket, s.r.o. nabízí svým zákazníkům kvalitní potraviny s jasným složením. Naleznete u nás produkty převážně od českých či slovenských dodavatelů, ale nebojíme se ani kvalitních surovin ze zahraničí. Myslíme samozřejmě také na bezlepkáře, vyznavače RAW food, vegetariány či vegany. Část našeho sortimentu je v kvalitě ...