Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Řeznictví a uzenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Společnost se zabývá zpracováním, prodejem a nákupem masa. Nakupujeme zvířata od tuzemských chovatelů a porážíme je ve vlastních porážkách.Veškerý sortiment, který vyrábíme je z prověřeného kvalitního masa, které splňuje veškeré normy EU. Maso dodáváme v kuchyňské úpravě, porcované a vakuované. Výroba se zaměřuje na široký sortiment masných ...

Řeznictví, bourání a prodej masa stylem Halal. Prodej: -orientální zboží

-Realitní činnost -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Řeznictví a uzenářství -Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Cateringové služby

Velokoobchod, internetový obchod. Dovoz a prodej sušeného masa: -BEEF JERKY -BILTONG -sušené ryby, mořské plody -lahůdky Největší výběr sušeného masa jerky a biltong na českém trhu! -Nevíte si rady s dárky? Obdarujte své blízké luxusními pochoutkami! -Chcete oslnit přátele novými a neobvyklými delikatesami? -Snažíte se zhubnout a ...

E-shop: - ovoce - zelenina - maso, uzeniny - BIO potraviny - koření - marmelády - BIO víno - kozí mléko - sýry - med - zeleninové bedýnky a tašky

Služby - grilování nebo zabíjačka na akce na klíč - sele na grilu, kýta na grilu, steaky - prodej masa na gril - zapůjčení party stanů.

Cateringové služby: - zajištění občerstvení, pohoštění - společenské akce - narozeninové oslavy - svatby - bankety - jubilea - recepce. Řeznictví.

Masná výroba, řeznictví, uzenářství: - maso - uzeniny.

E-shop: - biopotraviny - ovoce, zelenina - bedýnky - maso

Výroba, prodej, chov: - kachny, kuřata - krůtí maso - králičí maso - brambory.

Dovoz, prodej, e-shop: - chlazené ryby - mořské ryby - dary moře - rybí produkty

Výroba přírodních obalů na uzeniny - tenká, tlustá vepřová střeva.

Velkoobchod, distribuce: - rybí maso - rybí konzervy.

Statek Dvořák, služby: - chov kuřic - prodej vajec - prodej maso z českých farem Ruční výroba: - sušené těstoviny

Maloobchod: - potraviny - domácí potřeby. Francouzská 172/30 120 00 Praha 2

Provozujeme velkoobchod s masem a masnými výrobky, mraženým zbožím. Dodáváme jídelnám, restauracím, velkoodběratelům..

Lesnická činnost. Služby: - těžba, přibližování a prodej dřeva - prodej palivového dříví - kácení stromů - pěstební činnost - stavba, oprava a bourání oplocenek - sázení a ožínání stromků - natírání stromků proti okusu zvěře - lov zvěře - prodej zvěřiny.

Dodávka, e-shop: - čerstvé chlazené maso - jehněčí maso - vepřové, hovězí, telecí maso - jitrnice, jelita, tlačenka - drůbeží maso.

Činnost: - dovoz tradičních slovenských uzenin

Prodej: - čerské sladkovodní a mořské ryby - kapr obecný, candát obecný, pstruh duhový, losos, pražma, mořský vlk, tuňák, sumeček africký, okoun nilský, treska, obecná, treska tmavá, halibut grónský, tuňák žlutoploutvý - mořské plody.

Velkoobchod, prodej mražené: -ovoce -zelenina - ryb a drůbeže.

Jatka: -porážka jatečních zvířat. Výroba a zpracování masných produktů.