Masokombináty, jatka a uzenářství jsou producenty vepřového, hovězího, drůbežího ale i zvěřinového masa. To je možné následně zpracovávat do uzenářských a masných výrobků, jako jsou párky, slaniny, klobásy, sádlo, mleté maso, špekáčky, salámy a šunky.

Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
Společnost Uzeniny Příbram, a. s. je jedním z největších a nejstarších zpracovatelů masa v Česku. Každý den vám nabízí čerstvé a chutné produkty z vlastních výrobních závodů. Uzeniny Příbram jsou známé svou tradiční recepturou, která spojuje osvědčené postupy s moderními technologiemi. A to vše za rozumnou cenu, která potěší vaši peněženku.
Uzeniny Příbram, a.s. - zpracování masa a výroba uzenin
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodejny společnosti ZEMAN maso - uzeniny, a.s. nabízí svým zákazníkům tradiční masné výrobky vyráběné podle klasických receptur s využitím nejmodernějších technologií. Naši zákazníci u nás mohou zakoupit čerstvé hovězí, vepřové a drůbeží maso, uzeniny, párky, klobásy, šunky, trvanlivé salámy i paštiky. Vše v té nejvyšší kvalitě.
ZEMAN maso - uzeniny, a.s. - tradiční masné výrobky
Prodej: - chlazené krůty - živé krůty - kozí mléko - maso pro psy.

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - smíšené zboží - alkoholické i nealkoholické nápoje - tabákové výrobky.

Řeznictví a uzenářství. Výroba uzenin. Maloobchod, prodej: -masa, maso -smíšené zboží. -zabijačky jsou v úterý čerstvé. Prodejny: Okružní 4699, 760 05 Zlín tel.: 737273641 Pracovní doba: Po-Pá 7.30-17.30; So 7-11 nám. 3.května 1606, 765 23 Otrokovice tel.: 731664790 Pracovní doba: Po 9-17; Út-Pá 7.30-17

Prodej potraviny, smíšené zboží.

Prodej: - holandské a francouzsíé sýry - domácí sušené salámy - domácí klobásy. Výroba na objednávku: - sýrové a salámové mísy - dárkové koše z klobás nebo sýrů.

Maloobchod, prodej, výroba: - řeznictví, uzenářství - chlebíčky - aspiky - saláty - uzeniny - obložené mísy.

Velkoobchod - trvanlivé uzeniny Velkoobchod - vína sudová, lahvová.

Zabýváme se prodejem masa, uzenin a pečiva, výrobou masných polotovarů a hotových českých jídel. Zhotovujeme obložené mísy na objednávku.

Výroba a prodej masných a uzenářských výrobků.

Prodej - maso - uzeniny Výroba - maso - uzeniny

Prodej - potraviny - smíšené zboží

Prodej - uzené ryby - chlazené ryby - sudová a lahvová vína - sezoní ryby

Prodej masa a uzenin výkup a porážka dobytku Prodej v pojízdných prodejnách i v kamenném obchodu, možnost on-line objednávky pro rozvoz v pojízdných prodejnách

Porážka a řeznictví, zpracování masa a masných výrobků.

Prodej - kompletní sortiment kroměřížské mlékárny Kromilk a.s. (čerstvé sýry, polotvrdé sýry, tavené sýry, vážený tvaroh a tvarohové speciality) - přímo od výrobce, nejnižší ceny - tvarůžky a tvarůžkové speciality firmy A.W. spol. s r.o. Loštice - sýry z kravského i ovčího mléka české a slovenské výroby - další mléčné produkty vynikající ...

Internetový obchod, e-shop, prodej: - lahodné víno ze Španělska červené, růžové, bílé, šumivé - delikatesy - olivové oleje, na farmě vyráběné ovčí sýry Manchego, typické španělské uzeniny, Jamón, grilované papriky, chřest a další speciality.